Surfcamp Norge

Med majestätiska fjäll, djupa fjordar och vita sandstränder är denna destination en av de mest unika surfdestinationerna i världen.

Varför Norge?

Norge, som delas på mitten av polcirkeln, är kanske inte vanligtvis den surfdestination man tänker på först, men med det unika och dramatiska landskapet slutar du aldrig att imponeras när du väl är där. Bland gamla vikingabygder ligger några av de mest pittoreska surfbryten i världen, som erbjuder grymma vågor för både nybörjare och erfarna surfare. Varva ner med en grillkväll efter att ha varit i vattnet i timmar, och njut av naturen när den är som bäst, tillsammans med härliga människor i det unika landskapet

Vad kan jag förvänta mig?

Lapoint lovar en härlig atmosfär, massa surf och att du träffar många nya människor. Det är vad vi lovar – resten är helt upp till dig. Vissa spenderar all tid i vågorna, medan andra tar tillfället i akt att verkligen koppla av eller att testa på andra aktiviteter. Det finns massor att göra förutom surfing så vi lovar att du kommer ha väldigt kul under din vistelse med oss. Varje destination erbjuder sin speciella känsla, unika kultur och fantastiska personal.
Surfpaket

Välj det paket som bäst passar din nivå på surfingen och utnyttja våra erfarna instruktörer som ger dig instruktioner på din nivå.

Basic - no lessons

Fantastiskt ställe, grymma instruktörer, vacker natur, fantastiska vågor, fantastiskt liv! :-) 

Tina Borge Kvalsvik

Boende

Shangri-La definierar paradiset på jorden. För oss som jobbar på Lapoint har Shangri-La många ansikten. Stadt och Hoddevik är kanske det främsta av dem. Lapoint startade med surfcamp på Stadt 2008, och de flesta av våra gäster förälskar sig i platsen och återkommer år efter år. En surftur till Stadt är en unik upplevelse olikt alla andra platser på jorden.

Villa Utsikten

Med den bästa utsikten i hela Hoddevik ger Villa Utsikten dig det mesta av både naturupplevelse och boende.


Säsong: mars - november
Passar: Level 1, 2
Ålder: Från 18 år.

visa

Villa Innsikten

Villa Innsikten i Hoddevik är ett traditionellt hus som smälter in i det omgivande landskapet, med gångavstånd ner till stranden och vågorna.

Säsong: Mars - november
Passar: Level 1, 2
Ålder: Från 18 år.

visa