Quinta Lizandro - Ericeira

Boendet

Quinta Lizandro är det perfekta stället att bo, på vårt sätt. Det är ett socialt boende där du kan träffa nya vänner och skapa magiska minnen. Anläggningen är byggd för roligheter, med massor av plats att vara aktiv eller hänga, både i små och stora grupper. Allt handlar om Lapoints trademark, GOODTIMES, på ett äkta och enkelt sätt. Vi har skapat en unik plats och en atmosfär där du kan komma som en gäst och lämna som en vän. Med en fantastisk utsikt över atlanten, en bar och restaurang på plats, liveunderhållning, träningsutrymmen, mini-ramp, yogastudio, och allra viktigast; vågor bara på andra sidan vägen, så är det här stället lätt att älska.

OMGIVNINGEN

Från början en lugn fiskeby; Ericeira är numera en av de mest speciella surfdestinationerna i Portugal och i Europa. Byn erbjuder en ovanlig kombination av en kompakt stadskärna med restauranger, sightseeing och underhållning, samtidigt som den har några av världens bästa surfspots inpå knuten. Etablerad som Europas surf-huvudstad så har Ericeira bra vågförhållanden och ett stort utbud surfspots som kan leverera både utmaningar och minnesvärda surfsessions för alla nivåer av surfare. Vi älskar det här, och det kommer du också göra. Quinta Lizandro ligger precis söder om byn, med utsikt över stranden Foz do Lizandro. Omgiven av hänförande utsikter, natur, surf och vänliga människor, så är det här stället verkligen en unik upplevelse att avnjuta, olikt allt du någonsin sett.


RUM & MISC

SVIT

En loft-svit med magisk utsikt över Lizandro Beach. Här kan du verkligen kolla surfen från ditt sovrum. Gott om plats på två våningar, med vardagsrum på bottenvåningen, sovrum på övervåningen, och såklart ett privat badrum.

DUBBELRUM

Dubbelrummen är rymliga med en lugn interiör, perfekt för två vänner eller ett par. Alla dubbelrum har privat badrum.

DORM MED HAVUTSIKT

Dormsen med havsutsikt är varianter på våra sviter, fantastisk utsikt över stranden och surfen, och massor av plats på två våningar. Det finns ytor att hänga på bottenvåningen, och sovplatser på övervåningen, samt ett privat badrum. Dormsen har enkelsängar. Det här rummet är perfekt för de som reser själva, och för de som reser i grupp eller med familj.

DORM

Våra vanliga dorms har både enkelsängar och våningsängar, privata badrum och gott om plats. Sängarna är bekväma och du har en hylla, el, och en sänglampa för dig själv. Dormsen är det bästa sättet att träffa nya vänner, så oavsett om du reser själv eller med vänner, var inte rädd för dorms, det är kul!

SERVICE

Daglig städning

Wifi

Restaurang

Organiserade aktiviteter

24h reception

FACILITETER

Swimming pool

Yoga-yta

Bar

Restaurang

Skateramp

Träningsanläggning

Vardagsrum

SNABBA FAKTA

Avstånd till stranden: 250 m

Avstånd till staden: 2 km

Närmaste restaurang: 200 m

Surfpaket i Ericeira

Bästa semestern någonsin. Seriöst!

Anton Svensson

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA