Beach Villa - Sri Lanka

Vår Beach Villa är designad för att ge gästerna den bästa surfresan någonsin; en tropisk trädgård med pool, avslappningsområden och fantastiska vågor.

Villan

Beach Villa erbjuder massa sköna områden att slappna av i, både gazebos, balkonger och solstolar – alla med fantastisk utsikt över kustlinjen. Du kan också njuta av vår privata trädgård för att sola, spela volleyboll eller göra annat kul. Efter en lång surfsession finns inget bättre botemedel mot ömma muskler än att hoppa i poolen. Vågorna som bryter precis framför campet är snälla och perfekta för nybörjare. Om du är en mer erfaren surfare kan du gå till slutet av stranden och surfa ”The Rock” – en av Sri Lankas bästa vågor för de som kan.
Info

Rum

Dorm

  • Att dela rum är ett bra sätt att möta nya människor. Beach Villa har två dorms som tar fyra personer vardera. Detta är ett bra alternativ för de som reser ensamma, eller tillsammans i grupp.

    Dubbelrum

  • Beach Villa har två dubbelrum med privata badrum. Sov som en kung eller drottning och vakna upp till nybryggt kaffe eller te.

Service och faciliteter

  • Pool

Vad bör jag ta med?

  • Handduk

 

 

Välj startdatum och boka din resa