Lär dig surfa

Få en saltvattenförälskelse och fånga din första våg med hjälp av våra erfarna instruktörer.

Hur jobbar vi?

Vi erbjuder olika kurser, alla anpassade för att bemöta just din nivå. Det är viktigt för oss att alla gäster får en uppmuntrande kursmiljö och har så kul som det bara går att få när de fångar sina första vågor någonsin.

Surfcamps

Våra surfcamps runt om i världen delar alla den avslappnade atmosfären och är perfekta platser att ta del av, och bli en del av surfkulturen. Vår fantastiska personal kommer se till att du får en skön vistelse, och de fokuserar på att du ska få surfa så många vågor som möjligt och ha det så bra som möjligt.

Det var fantastiskt, och jag lärde mig otroligt mycket på kort tid! 

Any Gyllstrøm

Våra levels

Level 1 – Detta paket är för dig som aldrig surfat tidigare, eller som har provat men behöver gå igenom det grundläggande igen.

Level 2 – Lär dig surfa gröna vågor och att surfa både höger och vänster i vågen.

Level 3 – Du surfar gröna vågor regelbundet men vill bli bekvämare i huvudhöga vågor och lära dig grundläggande manövrar.

Intermediate CoachingVi fokuserar här på teknik för tightare surfing, positionering, generera mer fart och att koppla ihop olika manövrar ”down the line”.

Advanced CoachingVi fokusera här på att förbättra din teknik så du kan surfa bättre linjer med mer fart, få till kraftfullare svängar och ta brantare ”take-offs” och placera dig rätt inför tuben.

Basic – Du har egen utrustning och behöver bara en plats att vila på mellan dina sessions.

Ungdomscamp – Surfcamp för ungdomar mellan 13 och 17 år. Lär dig surfa, skaffa ett gäng nya vänner och utveckla dina engelskkunskaper när du bor hos oss.