080316_0860

30% rabatt på dina drömmar

Efter 12 år, 100.000 underbara gäster och cirka 1 miljon surfade vågor, står vi på skakiga ben. Precis som resten av resebranschen har covid-19 påverkat Lapoint inte bara som företag, utan också alla passionerade människor som arbetar här och den lokala personalen runt om i världen som har varit med oss i över 10 år.

 

 

Vi vill fortsätta att skapa livsförändrande resor, beröra hjärtan och inspirera hundratusentals fler att följa sina drömmar. Vi vill fortsätta skapa meningsfulla jobb runt om i världen och ge tillbaka till de samhällen vi är en del av – från lokala samhällen i Afrika och Europa till de platser i Asien som har fångat våra hjärtan.

 

 

Vi tror på en tid efter detta! Nu ber vi om er om hjälp för att se till att de sakerna vi älskar fortfarande skall finnas där för oss att uppleva när allt detta är över. Att du också skall kunna surfa i peelande vågor i solnedgången i framtiden och tänka att ”varje dag borde vara såhär”. Om du fortfarande är ressugen, om du älskar att utforska vår vackra planet, träffa människor från hela världen och skapa nya minnen är detta rätt tid för att stödja resebranschen. Utan oss skulle det inte finnas någon transport som tar dig iväg på äventyr, några hotell som blir ditt hem för en tid, några guider som öppnar världen för dig eller någon researrangör som ger dig de oförglömliga upplevelserna.

 

 

Om du vet att du ska resa inom de kommande två åren och vill stödja oss erbjuder vi nu flexibla bokningar så att du kan ändra ditt datum gratis upp till ett år från avbokningsdatumet. Vi ger dig också 30% rabatt på dina drömmar, antingen genom att boka en resa eller köpa ett presentkort giltigt i två år där presentkortet kommer ha 30% högre värde än kostnad. Låt oss skapa framtidsplaner – och få något härligt att se fram emot när världen väl öppnar upp igen! Erbjudanet gäller till och med den 31 maj 2020.

 

 

Det här är bokningskoden som du kan använda för 30% rabatt på alla våra surfcamps: futureplans30

 

Om du vill ge bort ett äventyr med 30% rabatt, kolla in presentkortsidan här: LAPOINT.SE/PRESENTKORT/

 

Boka nu för att stötta oss och få 30% rabatt på resor!

*Kampanjkod gäller ej gruppbokningar. Kampanjen är inte giltlig för bokningar till Hoddevik, Norge.

 

*Du kan inte kombinera våra två aktiva erbjudanden, som är presentkort med 30% ökat värde samt rabattkod vid bokning av ny resa. Presentkortet kommer därför att laddas med 30% ökat värde efter den 31a maj.