080316_0860

5 gäster om sin upplevelse på surfcamp Portugal

 
Nu förbereder surfcamp Portugal för öppning och ännu en säsong av surf, sol och #goodtimes. Vi frågade fem av fjolårets gäster vad de tyckte var det bästa med surfcampet och varför det är den perfekta platsen för att lära sig surfa eller ta surfingen till nästa nivå.
 

 
Eline Lagerqvist Nilsen:
– Jag vill åka tillbaka till surfcampet igen, trots att jag varit där fyra gånger redan. Det är en av mina favorit destinationer. Det allra bästa är nog att alla surfspots har hög kvalité och ligger så nära. Välj mellan beach breaks, point breaks, rev, små eller stora vågor – det finns vågor för alla nivåer. Förutom den grymma surfen så gör den goda maten, alla vänliga människor och charmiga staden Ericeira att jag rekommenderar surfcamp Portugal till alla jag möter!
 

 
Stefanie Cools:
– Jag hade en fantastisk surfresa till surfcamp Portugal i Ericeira förra året. Det var första gången jag reste själv och det kunde inte bli bättre. Alla glada och vänliga människor på campet gjorde att jag kände mig som hemma med en gång. Jag älskade också friheten att få göra det man ville före och efter surflektionerna, men också möjligheten till att delta i alla roliga aktiviter som anordnades.
 

 
Samuel Bjørgan:
– Det jag gillar bäst med surfcamp Portugal är alla människorna! Dom som jobbar där är så öppna och roliga, så bor du här får du garanterat nya vänner och #good times. Själva surfcampet ligger väldigt fint och det är nära till både episk surf och nattliv. Det är grymt att det är gångavstånd från campet till ett riktigt bra reef break.
 

 
Pernille Skipperud:
– Jag reser ofta själv och surfcamp Portugal är en perfekt plats att lära känna nya människor. Allt är upplagt för sociala sammanhang och all staff välkomnar dig på ett fantastiskt och inkluderande sätt, det gör att du verkligen känner dig hemma. På surfcampet i Portugal fick jag vänner för livet.
 

 
Ola Midtbø:
– I fjol åkte jag till surfcamp Portugal och det visade sig bli en fantastisk surfresa. Inte bara det att de duktiga instruktörerna lärde mig att surfa, utan också allt annat jag fick uppleva utanför surfen. Några av höjdpunkterna var turen till Lissabon och vinprovningen på en sagolik vingård nära kusten. Det var absolut inte den sista gången jag reste till surfcamp Portugal.