080316_0860

Actionspäckad kitevecka med ‘This is nuts’ i Kroatien

Häng med Lapoint kite camps och det svenska nöt-företaget “This is Nuts” på ett unikt äventyr till kiteparadiset Neretva i Kroatien, 11-18 augusti.
 

 
Marit Nore, som är manager för våra kitecamps, säger att hon knappt kan bärga sig inför att få kitesurfa de kristallklara vattnen i Kroatien.
 
– Efter en hel vinter i Norge så är jag extremt taggad på att få kitesurfa i sol och varmt vatten. De vita stränderna är som helande kristaller för en frusen själ som jag, säger Marit.
 

Äventyr för alla smaker.
 
Marit säger att veckan verkligen kommer att visa upp allt det fantastiska vi har att uppleva här i Kroatien.
 
– Oändliga mängder kitesurf, safari med speedboat, och magiska SUP-turer är bara ett axplock av vad vi har bakat in i det här äventyrspaketet, säger hon.
 
Förutom fantastisk kitesurf så finns det majestätiska gröna berg, vattenfall, vingårdar, kayak, tennis, gym och klättring i närheten, alltihopa inringat av magiskt vita stränder.
 
– Det kommer vara lika häftigt för nybörjaren som för den erfarne kitesurfaren, till och med de som inte surfar alls – det finns äventyr för alla smaker helt enkelt, säger Marit.
 

 
Grundaren av “This Is Nuts”, Ranja Maria Vardali tycker att kitesurf är en fantastisk sport och ett bra sätt att träffa nya vänner.
 
– Det här eventet blir ett perfekt tillfälle att utmana sig själv och leva aktivt med likasinnade, entusiastiska människor, säger Ranja Maria.
 
För att ta del av det roliga, boka det paket du vill 11-18 augusti.
 

 

 
INKLUDERAT:
– 7 nätter boende med wifi och AC i en av våra mysiga villor i Komin
– 7 frukostar
– Gratis gym varje morgon 07-08
– Stand Up Paddle-tour av Bacina Lakes
– RIB-Safari
– Transfer till och från kite-spots dagligen
– 1 veckas servicebiljett på Neretva kite spot (inkluderar en grundförsäkring, räddningsbåt, omklädningsrum, toalett, duschar och kompressor)
 
PAKET:
Kitekurs level 1: 12 timmar kitelektione, 2 studenter per instruktör.
Kitekurs level 2: 6 privatlektioner, för optimal utveckling
Kitepaketet: För dig som har egen utrustning eller inte vill ha lektioner.
 
Kolla HÄR för mer detaljer.