080316_0860

Är du inte redo för hösten och det dagliga livet riktigt än?

Om du söker en sommar som aldrig tar slut, så förläng den! Och ta dig till det tropiska paradiset Bali, och vårt surfcamp i Canggu. Det är fortfarande torrperiod här, och det är den bästa perioden på året för de bästa vågorna! Ingenting får dig att rusta dig redo för vintern som en stor dos av Vitamin D och Goodtimes! Här är våra favoritaktiviteter på denna drömmarnas ö:

 

 

Surfa dig helt slut

 

Detta är den bästa perioden på året för bra vågor. Så det är en perfekt tid att resa till vår favorit ö, både för nybörjare och mer avancerade surfare som vill utveckla sina surfskills! Med flera olika surfspots, har Bali någonting för alla. Inget ger dig så mycket energi som känslan av att lära sig något nytt i samband med en stor dos av vitamin D och havet.

 

 

 

Njut av Goodtimes

 

Bali är ett paradis för backpackers, där alla är ute efter att njuta av livet och äventyr, och att träffa nya människor. På vårt camp är det en feelgood vibe där alla är öppna, och det är lätt att träffa nya vänner, då vi har massor av sociala aktiviteter som utflykter, spel och gemensamma middagar som alla kan va med på! Kanske du till och med möter din nya bästa vän här! Att överkomma utmaningar och lära sig nya saker ihop är ett starkt sätt att komma nya människor nära på, och det är otroligt hur fort man lär känna varann här. Efter en vecka av surf och att man bor tillsammans kommer ge er känslan av att man känt varann hela livet! Väl hemma, kan ni planera ert nästa surfäventyr ihop- Perfekta sättet att få vintermånaderna att swischa förbi.

 

 

 

Unna dig

 

Bali är ett mecca för hälsa, välmående och spa, och här kan du unna dig för en billig peng. Det finns massvis av olika spa inom gångavtånd från campet som erbjuder behandlingar av hög kvalitet. Oavsett om du väljer en svensk massage, massage med heta stenar eller en oljemassage, kommer du känna dig som en ny person och koppla av kroppen och få de stela & onda musklerna från det dagliga livet hemma att försvinna.

 

 

 

Hälsosam livsstil

 

Här hittar du nyttiga smoothie bowls, superfood, acai dryck och kobucha på trendiga cafèer i alla hörn- en hälsosam livvstil är allt på Bali. Kombinera en god och nyttig måltid med yogaklasser som vi erbjuder på campet, och din inre fridfulla och välmående energi kommer att vara ända till våren!

 

 

 

Tropiska dagar tillsammans med naturen

 

Färgen grön är till för att boosta din energi, och med den tropiska djungeln och det grönskande landskapet på Bali är du redo för att inta hösten. Kombinera denna känsla av reslust, utflykter till uppfriskande vattenfall och vackra risfält, och dina minnen av detta kommer få dig igenom de regniga dagarna hemma.

 

Är du redo att förlänga sommaren? Vi kan knappt bärga oss till att få visa dig vårt surfcamp i Canggu på den magiska ön Bali