080316_0860

Daniel & Kostik – tillbaka till vårt surfcamp på Sri Lanka

I januari kommer våra vänner Daniel & Kostik tillbaka till vårt surfcamp på Sri Lanka. Vi har ställt några frågor om vad som lockar de med surflivet. 

 

 

Så ni åker tillbaka till Sri Lanka! Vad ser ni framemot mest? 

 

Vi ser självklart fram emot värmen, alla sköna människor, personalen man träffar på campet! Sen att få kunna surfa igen är alltid lika kul!

 

 

Vad är det bästa med surfingen? 

 

Det bästa med surfingen är att det alltid finns mer att lära sig! Vilket vi älskar! Men det roligaste är när man lyckas fånga vågorna!

 

 

Vad saknar ni mest med camplivet? 

 

Det vi saknar mest med camplivet är gemenskapen i gruppen och att kunna koppla bort vardagsstressen som vi har i kalla Sverige.

 

 

Har ni behållit kontakt med någon som ni träffade på campet förra gången? 

 

Absolut! Det är det bästa med Lapoint! Att man kommer nära så många olika personer från olika länder! Vi fick nära kontakt med personalen och med gäster. Med ett par behåller vi kontakt även idag. 

 

 

Vad gillar ni mest med Sri Lanka?

 

Förutom värmen och vågorna så älskar vi deras befolkning! Alla är väldigt öppna och glada hela tiden. Man får verkligen mer energi av att vara där!

 

 

Vad förväntar ni er att uppleva under denna resa? 

 

Denna resa förväntar vi oss att kunna besöka ställen som vi aldrig hann besöka förra gången. Ett ställe som vi verkligen vill besöka denna gång är deras öppna och fria Safari!

 

 

När ni var på Sri Lanka sist så träffade ni Shelton och startade ett projekt för att samla in pengar för att hjälpa honom. Hur gick det och hur mycket har ni samlat hittills? 

 

Det gick super bra och vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi har hittills kunnat samla ihop ca 10’000 kr.

 

 Hur tänker ni använda dessa pengar för att hjälpa honom? 

 

Vårt mål var egentligen att bygga ett nytt hem till Shelton. Vi lyckades inte samla ihop tillräckligt mycket för ett nytt hus, därför kommer vi försöka lösa ett rum eller “supplies” som han kan behöva. Vi önskar att vi kunde gjort mer, men vet samtidigt att vi tillsammans har gjort vårt bästa!