080316_0860

Dansk glädjespridare välkomnar till Kroatien

Kitesurfing är en kombination av livsstil, meditation och sport, säger Jeppe 24år från Aalborg. Träffa den danske app-utvecklaren som kommer att jobba som camp manager och coach på vårt camp i Kroatien i sommar.

 

 

Vad betyder kitesurfing för dig?
För mig är kitesurfing så mycket mer än en hobby. Det ger en frihet, en adrenalinkick, som inte går att jämföra med nått annat. Jag rekommenderar verkligen alla att prova; det är den bästa känslan på jorden!

 

 

Vad kan kite-sugna gäster förvänta sig av Kroatien?
Platsen där vi kitesurfar här i Kroatien är supercool med lågt och stilla vatten som är perfekt för nybörjare och för dem som vill öva på trick. Det finns också gott om andra aktiviteter att utforska i området så som klättring, paddling, cykling, vattenfall, båtturer och vinprovning.

 

 

Hur är du som coach?
Jag är en riktig eldsjäl och älskar att få lära ut! Jag är certifierad via IKO. Med min utbildning som bas kommer vi att ha många infallsvinklar på lärandet med teori, praktiskt lärande i vattnet och videoanalys. För mig är det viktigt att alla ska ha kul och känna sig trygga.

 

 

Vad har du för förväntningar på sommaren?
Jag är övertygad om att det kommer att blir så roligt. Jag jobbade som instruktör på campet i Esposende förra året och hoppas att denna sommar bli likande med massa nya vänner, härliga gäster och Goodtimes. Välkommen till Kroatien!