080316_0860

De mest romantiska upplevelserna på våra destinationer runt om i världen

Våra destinationer erbjuder flera spektakulära och romantiska platser och upplevelser för dig som reser med din partner eller råkar träffa kärleken på ett av våra camps. Här är några av våra romantiska höjdpunkter:

 

Photo by Hugo Villegas on Unsplash

 

Se soluppgången från en bergstopp i Bali

Från vårt camp i Canggu beger vi oss till Mount Batur där du och din partner kan bestiga ett av Balis högsta berg. Vandringen börjar mitt i natten, omgiven av tusentals stjärnor och är planerad så ni når toppen lagom till solen går upp. Att se solens första strålar träffa Bali är en spektakulär och magisk syn som är underbar att dela med sin partner. Genom att tillsammans delta i aktiviteter och lämna er comfort zone kommer ni komma hem från resan som ett ännu starkare par med mängder av fina minnen.

 

Photo by Miguel Bruna on Unsplash

 

Utforska vattenfall i Costa Rica

Costa Rica är den perfekta destinationen för extraordinära upplevelser som verkar vara tagna ur filmer. Kyss varandra i ett vattenfall eller utforska den otroliga djungeln tillsammans i detta magiska land. Costa Ricas ”pura vida vibe” och glädjefulla livsstil kommer definitivt ge en positiv boost till förhållandet.

 

Photo by Niklas Garnholz on Unsplash

 

Stjärnskåda i Norge

Vårt camp i Hoddevik ligger avlägset längs Norges västkust, långt inne bland ståtliga berg och är den perfekta platsen för stjärnskådning. Någon gång under årets mörkare månader vore ett ypperligt tillfälle att ta med din partner och tillsammans ta del av denna magiska syn. Om ni tar en promenad en klar kväll kanske ni har turen att även få uppleva norrsken! Oförglömliga upplevelser som dessa kommer definitivt föra er närmre varandra.

 


 

Utforska avlägsna stränder i Sri Lanka

Sri Lanka är lite av ett outforskat paradis. Med betydligt mindre turism än många andra länder i Asien är det lätt att hitta avlägsna stränder som du nästan får för dig själv. Hyr en moped med din partner och åk på äventyr till Sri Lankas avskilda delar och stränder. Här kan ni njuta av egen tid tillsammans och lugna dagar i magiska omgivningar.

 

 

Se en Marockansk solnedgång

Marocko är en fantastisk plats för spektakulära solnedgångar. Köp med dig lite lokal mat och färsk frukt och ta med din partner till en strand för en picknick i solnedgången. Se himlen skifta mellan rosa och orange och andas in den exotiska viben. Marocko är en helt unik plats långt hemifrån där ni kan lämna vardagsstressen bakom er. Känn er mer närvarande i nuet och njut av lite kvalitetstid tillsammans!