080316_0860

Fun & games i Ericeira – alla nya aktiviteter för 2019

Sommaren har äntligen kommit till Portugal och vi tar till vara på varje sekund här i Ericeria. Vill du spendera hela dagarna på stranden? Bada tills fingrarna ser ut som russin? Shoppa? Eller kanske maxa dygnet och dansa tills solen går upp? Hur du än är sugen på att spendera din semester har Ericeira allt för dig. Läs vidare här nedanför för att ta del av alla aktiviteter vi erbjuder denna sommar.🏄💪🙏🤙

 

 

Oavsett om du kommer för att njuta av den lokala maten i vår poolbar och restaurang (nämnde vi havsutsikt?) eller för att spana in alla nya aktiviteter kan vi garantera att det kommer bli kul. Vi har ett fantastiskt team på plats som längtar efter att träffa just dig och göra detta till semestern du alltid drömt om.

 

Lär dig åka skateboard, hitta ditt inre lugn på en yogaklass, bli av med lugnet lika fort på en gruppträningsklass eller boka in dig på en massage hos vår fantastiska massör Micke. När du väljer att bo på Quinta Lizandro är det bara du som sätter gränserna för hur din semester ska se ut.

 

 

Om du vill se mer av landet erbjuder vi även sightseeingturer till smultronställen i närheten. Mysiga huvudstaden Lissabon och spektakulära vingården Santa ’Ana är två resmål som garanterat tillgodoser alla dina sinnen med sina mäktiga utsikter, ljud, smaker och dofter.

 

 

Gruppträning

Vi är väldigt stolta över vår träningsanläggning som består av ett utomhusgym, en stor gräsmatta och förstklassig träningsutrustning. Du har förutom fri tillgång till allt detta också möjlighet att boka in dig på gruppträningar med våra högkvalificerade tränare.

 

 

Drop-in yoga

Som uppföljning till våra Yoga & Surf retreats erbjuder vi nu yoga till alla gäster som bor på Quinta Lizandro. Yogaklasserna är av hög kvalité och leds av ett gäng glada, professionella yogisar. Schemat varierar från vecka till vecka och går att ta del av väl på plats. Oavsett om yoga är din passion i livet eller om du aldrig sett en yogamatta förut finns det en klass anpassad för dig. Max 15 personer kan delta i varje klass.

 

 

Skateboardpark

Hitta din nya favoritsport i vår alldeles egna skateboardpark! Vi erbjuder dels nybörjarklasser men också skateboarduthyrning om du hellre åker själv eller kanske vill finslipa dina nya kunskaper efter nybörjarklassen.

 

 

Under nybörjarklassen blir du introducerad till grundtekniken i att åka skateboard. För att upplevelsen ska bli så bra som möjligt är ni aldrig fler än fyra personer i varje grupp. Klassen håller på i 90 minuter och all utrustning ingår. Vi har även surfskates tillgängliga för uthyrning om du är mer erfaren och vill testa något nytt. Besök vår shop för mer information och för att spana in all schysst utrustning!

 

Massage med Micke

En ytterligare nyhet för i år är att vi erbjuder massage och andra sköna behandlingar utförda av den extremt duktiga massören och hälsoterapeuten Mikael Dabrowski. Kroppen kanske är utmattad efter all surfing och skating eller så är du bara sugen på lite välbehövlig lyx. Oavsett vilken behandling du och din kropp behöver finns Micke alltid på plats.

 

 

Sightseeing i Lissabon
Varje vecka arrangerar vi dagsturer till Lissabon. Dagarna börjar med shopping vid Cais do Sodré och ett besök av utsiktsplatsen S. Pedro de Alcântara vid Rossio Square där vi avnjuter en spektakulär utsikt över S. George’s slott.

 

Photo by Tim Stief on Unsplash

 

När vi njutit färdigt av utsikten (om det är möjligt) rör vi oss vidare mot Commerce Square och Chiado Quarter. Vi passerar Luis Camões Square och äter sedan lunch på populära Comobá. Under dagen kan ni förvänta er att se många fina byggnader då Lissabons arkitektur är en av många saker som gjort Lissabon till ett populärt resmål. Det sista som sker innan det bär av hemåt är att vi vilar fötterna och tar en fika vid S. Pedro de Alcântara. Hela dagsturen tar ca 7,5 timmar.

 

Vinprovning

Något du inte vill missa när du besöker Ericeira är ett besök på den vackra, ekologiska vingården Quinta Santana. Vingården ligger ca 25 minuter med bil från Quinta Lizandro. Turen dit inkluderar transport, en guidad tur och självklart även vinprovning där deras bästa viner och lokal ost serveras (mycket fnitter utlovas).

 

 

Äventyr i Ericeira

Om du inte vill åka på tur i samlad grupp föreslår vi att du, eller du och dina vänner istället hyr en cykel på campet och beger er ut på egna äventyr. Ericeira erbjuder fina cykelvägar som tar dig genom stadens vackra natur och fina små byar. Om ni vill cykla mot ett specifikt mål så är utsiktsplatsen Ribeira d’ilhas en riktig pärla. Där kan ni ta massor av selfies (eller groupies) som ni kan skicka till de där hemma för att göra dem avundsjuka.

 

Photo by Chris Benson on Unsplash

 

Oavsett vad just du vill få ut av din resa till Ericeira så finns vi här på plats för att tillsammans med dig uppfylla så många semesterönskningar som möjligt. Klicka här för ytterligare information om campet och alla aktiviteter vi erbjuder.