080316_0860

Gony Zubizarreta & Marlon Lipke surfar i Hoddevik, Norge

Proffssurfarna och Lapoint advocates, Gony Zubizarreta och Marlon Lipke, utforskar nya horisonter för surfäventyr på vårt surfcamp i Hoddevik, Norge.
Det blev en minnesvärd vågjakt bland höga fjäll och gamla vikingagårdar.


 
Gony Zubizarreta har surfat världen runt, från Hawaii till hemmet i Ericeira, Portugal, men Norge gjorde likväl ett starkt intryck på spanjoren:
 
– Det var helt otroligt, helt olikt allt annat jag gjort tidigare. Mina förväntningar var höga efter att ha hört om Norge och sett filmer härifrån, men jag blev helt mållös när vi kom in här i bukten.
 

 
Marlon Lipke kommenterade att trots utmanande förhållanden fångade de några riktigt fina vågor i Hoddevik.
 
– Det är en utmanande våg, men med många roliga sektioner. Våra surfsessions var magiska oavsett förhållandena och man fick verkligen känna på naturkrafterna.
 

 
Killarna fann sig också tillrätta med gäster på campet och de lokala surfarna. De tillbringade dagarna med att vandra på fjället, utforska stranden och slappna av i bastun efter surfet.
 
– Det känns som att du bor i en fantasivärld, vilket du faktiskt gör. Jag vill gärna komma tillbaka hit snart igen och kommer att hålla ett öga på forecasten under hösten, säger Marlon.
 
Upplev mer enastående miljöer och surfing här.