080316_0860

Häng med Staffan Eklund på träningsresa till Portugal

Den välkända PT:n Staffan Eklund från Stockholm bjuder in till en träningsvecka 5-12 maj i vackra Ericeira, Portugal, för att kickstarta sommaren. Resan är perfekt för dig som vill kombinera grym träning med sol och surf!

 

Hur skulle du sammanfatta träningsprogrammet för veckan?

Varierat! Under veckan kommer vi testa på olika träningsformer så som CrossFit, yoga, löpning, öva på teknik, stärka vår core och styrka. Dessutom kommer vi passa på att ha en introkurs till att surfa och förhoppningsvis fånga ett par vågor. Tanken med att kombinera olika typer av träning är att skapa en så inspirerande och motiverande vecka som möjligt. Det finns så många olika sätt att utmana sin styrka och uthållighet på som samtidigt är väldigt roliga!

 

 

Vad tycker du om att surfa?

Jag älskar att surfa! Jag har provat att surfat hemma på norra Gotland, där jag växte upp, och är väldigt förväntansfull över att få fortsätta öva tillsammans med Lapoint i Portugal.

 

 

Har du rest med Lapoint tidigare?

Min första resa med Lapoint var faktiskt i höstas tillsammans med min blivande fru. Vi bodde på det nya campet Quinta Lizandro i Portugal. Det ligger precis vid kusten i en liten pittoresk surfby som bara är 35 minuter med bil från Lissabon. Det var verkligen en perfekt blandning av fantastisk natur och surf. Samtidigt kunde vi lätt göra en avstickare till Lissabon för lite storstadspuls. Det var under den veckan som jag fick idén till den här träningsresan. Jag ville att andra också skulle få möjlighet att träna här eftersom det är helt fantastisk och som gjort för en träningsresa.

Kolla in eventet här