080316_0860

Hoddevik Surf Festival

Häng med oss i våran favorit vik mellan 30e maj och 2:a juni på Hoddevik Surf Festival – ett glädjerikt firande av surfing och Goodtimes med människor från hela världen som hänger tillsammans och håller i en tävling, där största fokusen ligger på att ha skoj. Det blir också skateing, SUP-ing, massa andra aktiviteter och en fest, där Jonah Lake spelar.

 

 

Mitt emellan majestätiska fjäll helt väst i Norge, omgiven av vacker natur och med en helt unik energi så är Hoddevik den perfekta platsen för arrangemetet. Varje resa hit är speciell och denna helg kommer ej bli något undantag, helt fylld med massa pepp och goodvibes! Hoddevik ger en helt speciell känsla an gemensamhet och får alla att känna sig välkomna, så vi hoppas på att du hänger med och känner stoket med oss! Gör dig redo för minner för livet, bra surf och massa nya vänner.

 

 

Under långhelgen kommer vi att arrangera en longboard- och en SUP-tävling, med klasserna junior, dam och herr. Detta är definitivt en speciell upplevelse – med det unika kustlandskapet och de branta fjällen som löper ända ner till havet. Vinnarna kan se fram emot storslagna priser från våra partners: Surfers.se, SUP.no och Ervik surf shop. Om du är redo för att ha riktigt kul kan du ta kontakt med katrine@lapointcamps.com för att anmäla dig till tävlingen! Vi delar upp tävlingen i 20 minuters heat med 4 surfare i varje.

 

 

Under dagarna så kommer vi ha andra aktiviteter, som skimboard, SUP, longboard skate, slackline och beach volleyboll. På kvällen fortsätter surffirandet med livemusik från den svenska surfartisten Johan Otterdahl aka Jonah Lake. Vi serverar mat och dryck, och ser till att det här blir en fest du sent kommer att glömma.

 

 

För att komma fram till festen kan du samköra med oss från Göteborg, via Oslo, den 28e maj. Vi kommer också att organisera samkörning från Stockholm om nog folk visar intresse. Skicka ett mail till margareta@lapoint.se för att boka en plats i bilen på denna coola road trip. Det är nästan en andlig upplevelse, att köra över fjälltoppen och kolla ner på den ikoniska vägen som leder ner i dalen och in i Hoddevik. För införmation om kollektivtrafik kolla nettbuss eller färjan från Bergen. Ifall du bokar genom oss hjälper vi dig att boka transport med bussen eller färjan. Nära hemma blir denna festival det perfekta breaket i vardan fyllt med nya äventyr!

 

 

För mer information kolla in vårat Facebookevent. Vi ser fram emot goodtimes och bra vågor tillsammans med er!