080316_0860

aim’n Surf & soul i Ericeira

I vår har vi ett samarbete med aim’n, det svenska sportmodemärket. Tillsammans bjuder vi in till en Surf & Soul träningsresa till vårt camp i Portugal fylld med Greta Gröndals Yoga, surflektioner och inspirerande workshops. Vi tog ett snack med Tekla, en av aim’ns grundare, för att höra mer om projektet. 

 

 

Vad för känsla vill du att gästerna ska ha efter äventyret tillsammans med aim’n och Lapoint?

Jag vill att dem ska känna sig glada, inspirerade och fyllda med positiv energi, peppade på att uppnå nya mål och drömmar!

 

 

På vilket sätt kan man prova något nytt tillsammans med aim’n, så som surfing, få gästerna att boosta sitt självförtroende?

Genom att lära sig att surfa eller ta sin surfing till nästa nivå, att träffa nya vänner och vår workshop om mindset hoppas vi kunna inspirera och stärka dem som kommer. Målet är att peppa varandra att våga sträva efter sina mål och drömmar.

 

 

Hur kan vi på aim’n och Lapoint inspirera nån som är nervös inför att prova nya saker?

”Om dina drömmar inte känns lite skrämmande, så är dem för små” brukar vi ofta säga. Det är genom att göra saker man aldrig gjort förut som man växer och det ger en fantastisk kick! Vi tycker att känslan man har efter att man tänjt på sina gränser verkligen är den bästa man kan ha. Både aim’n och Lapoint har fantastisk personal som kommer ta hand om och stötta gästerna, för att alla ska känna sig trygga och våga ta det där steget.

 

 

aim’n vill att folk ska följa sina drömmar – hur kan samarbetet med Lapoint bidra till det?

Vi är övertygade om att det finns så många tjejer där ute som drömmer om att lära sig att surfa, som är redo för en ny utmaning. Samarbetet med Lapoint är den perfekta möjligheten att nå ut till alla dessa tjejer och förverkliga drömmen tillsammans!