080316_0860

Mingel med världens bästa surfare på Bali

Våra gäster på Bali har hamnat mitt i händelsernas centrum när världens bästa surfare tävlar i WSL Corona Bali Protected på Keramas, bara några hundra meter från vårt camp i Gianyar.
 

 
Morgonpromenaderna vid Gianyar har blivit sååå grymma; här med Jordy Smith og en vacker drop-wallet layback, fångat av camp-fotografen @johneakerblom.
 
Fortsätt läs för lite förstahands-skvaller från stranden och en hjärtevärmande historia om John John Florence och camp-staff Vanessa & Stina.
 
Gäster och personal i händelsernas centrum
Gäster från båda campen, Canggu och Gianyar har redan varit på stranden för att kolla in spektaklet.
 
“Gästerna og jag har hängt vid poolen på Komune resort och sett folk få de galnaste tuberna bara några meter bort. Det är en inspirerande upplevelse, och det får mig att vilja surfa såå mycket i sommar!”, säger Vanessa, Camp manager i Gianyar.
 

Camp-gänget hänger och njuter av sin första parkett till tävlingen.
 
Ett surftaggat gäng från Canggu kollade de första rundorna, och kommer tillbaka för mer;
 
“Det är så mäktigt att se Steph (Gilmore) och de andra tjejerna surfa; det gör mig så taggad på de kommande månaderna med sommarsurf, som brukar va den bästa säsongen på Bali”, säger Mathilda, camp manager på Canggu.
 

Foto: © WSL
 
Starstruck på stranden
“Det känns helt overkligt att det här stället som är hem för oss plötsligt är en lekplats för eliten. Stranden vi tar våra morgonpromenader på, och vår lokala restaurang, är fulla med de bästa surfarna i världen”, säger Vanessa.
 
Med världens bästa surfare i krokarna är det lätt hänt att man blir starstruck;
“Stina och jag tog en kaffe i morse, och råkade hamna vid bordet bredvid John John Florence”, säger hon.
 
Vanessa vill inte riktigt avslöja exakt hur de “råkade” hamna bredvid John John, men vi får väl anta att universum spelade en roll i det hela.
 
Vare sig du kollar på tävlingen över en kaffe med kompisar, från stranden med dina surfpolare, eller på worldsurfleague.com, så önskar vi dig en trevlig tävling!
 

Photo: © WSL
 

Foto: © WSL / Sloane SOCIAL : @wsl @edsloanephoto.
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Sloane SOCIAL : @wsl @edsloanephoto.