080316_0860

Platsen att resa till för äventyrliga själar

Bara en kort flygresa från Europa hittar du en helt annan värld fylld av exotiska vibes, sprakande färger och unik kultur. Marocko är verkligen one-of-a-kind, perfekt för de som älskar att resa och vill testa något annorlunda. Vårt surfcamp i Taghazout har en avslappnad stämning som lockar surfare och resenärer från hela världen. Här följer några av våra favoritaktiviteter du kan ta del av medan du är där:

 

 

Surfa i Afrika!

 

Den bästa säsongen för surfing har precis startat i Taghazout så nu är det perfekta tillfället att åka dit. Taghazout är Marockos surfmecka och har en genuin surfvibe som skiljer sig från alla andra ställen. Staden som varit populär bland turister i många års tid har en avslappnad stämning med gatorna fyllda av välkomnande locals och passionerade surfare. Vårt surfcamp ligger ungefär 50 meter från havet och har det perfekta läget för den som söker vågor i världsklass. Efter surfsessionerna kan du ta det lugnt på vår rooftop och njuta av utsikten medan du lär känna dina nya surfvänner över ett par iskalla öl i solnedgången.

 

 

 

Upptäck vackra Paradise Valley

 

Långt in, gömt mellan stora berg, gröna palmträd och naturliga pooler hittar du Paradise Valley som verkligen lever upp till sitt namn. Vi anordnar dagsturer dit direkt från campet då det är ett ställe du nästan måste besöka under din tid i Marocko. Dagen består av upptäcktsfärder, hopp från klippor och simning i det turkosa vattnet. Redo för lite äventyr?

 

 

 

Testa något nytt och häng med på sandboarding

 

Gör din surfupplevelse ännu mer unik och häng med på sandboarding i lilla Sahara! Det är ett unikt äventyr som bjuder på oslagbar utsikt över havet samtidigt som du susar ner för sanddynerna. Det är ett måste för alla äventyrliga själar! När vi är klara med sandboardingen beger vi oss vidare för lunch i den lilla kustbyn Tamri som är välkänd för sin ljuvliga version av den lokala, Marockanska specialiteten Tajine.

 

 

 

 

Upplev den magiska stämningen på en ‘souk’

 

En souk är en traditionell marknad som är hjärtat och själen för många Afrikanska städer. Att besöka en souk känns lite som att besöka Genies grotta; den är fylld av färger, smaker, kryddor, smycken och en gnutta magi. Följ med på vår dagstur till Agadirs souk – den största marknaden i hela Marocko. Det är ett perfekt ställe för den som vill shoppa, testa lokalt te och komma närmre den Marockanska kulturen.

 

 

 

Låt det roliga fortsätta!

 

Vårt camp är inte bara perfekt för att uppleva och se det mesta av Taghazout utan erbjuder även fantastiska saker på hemmaplan. Under veckan anordnar vi bland annat filmkväll under stjärnorna på vår rooftop, beer pong-turnering, musikquiz, BBQ och fester som du och dina nya vänner kan delta i.