080316_0860

Söker du äventyr ihop med naturen? Då behöver du inte leta mer!

Hoddevik är vår favoritplats, och det av en bra anledning! Den unika kombinationen av majestätisk natur, rogivande atmosfär och tillgång till flera aktiviteter gör denna oas till en perfekt plats för dina surfäventyr.

 

 

 

Surf

 

Oavsett hur många platser du har rest till, så är surfing i Hoddevika något genuint äkta och annorlunda. Denna plats beskrivs som magisk av många av våra gäster. Denna bukt är inte är inte ett typiskt tropiskt paradis, utan en plats med en känsla av vild natur. Bakgrunden och vyn du ser när du är ute och surfar bjuder på fantastisk natur och branta berg. En miljö som får dig att tappa andan och känna dig helt levande. Om du har tur, kan du få en glimt av lite älvstoft; och snö eller norrsken kan upplevas här under de mörkare månaderna. I denna typ av paradis skapar du oförglömgliga minnen.

 

 

 

SUP

 

SUP är det perfekta sättet att upptäcka Norges dramatiska västkust på. Vi börjar vår paddling från den vackra bukten där du ser vyer du aldrig någonsin skådat innan vi utforskar grottorna alldeles utanför Hoddevik. Få en känsla av vad riktigt äventyr är tillsammans med den vilda naturen.

 

Skateboarding

 

Den ikoniska vägen som leder ner till Hoddevik erbjuder oförglömliga vyer, speciellt när den upplevs från en longboard skateboard. Cruisa förbi de små färgglada husen, förbi gröna berg och flockar av får, och du kommer att få minnen för livet, samtidigt som du har gåshud över hela kroppen. Vi har också en miniramp på campet där du kan klämma in sköna svängar med gamla och nya vänner.

 

 

Beach volley

 

Hoddevik handlar ju bara om att vara utomhus, och vi älskar att leka nere i bukten. Du kan använda stranden för alla typer av bollsport, omsvärmad av massor av yta och drömmiga vyer. Samla ihop ditt crew från campet och dra ner till stranden för en beachvolley match i sanden. Det kommer bli en match att minnas!

 

 

Yoga

 

Hoddevik har ett speciellt sätt att få dig att känna dig lugn och i ett med naturen. Utöva yoga här är helt perfekt, då det får dig att vara helt närvarande utan stök och bök från stadslivet. Under sommaren, är invånaren Gry instruktör hos oss och undervisar underbara yogaklasser i ladan där man ser över de gröna bergen och den pittoreska stranden.

 

 

 

Brasa på stranden

 

Inget avslutar en dag så bra med massor av surfing och äventyr med vänner som en brasa på stranden. Gör en brasa på stranden, ta med marsmallows och nya vänner, och du har allt du behöver i livet. Låt samtalen glöda runt brasan, och lämna telefonen på campet. Att ha en digital detox i naturen är ett perfekt sätt att lära känna dina resekamrater.

 

 

 

Vandring

 

Hoddevik erbjuder en hel del fantastiska utsiktsplatser för dig att utforska. Även om vandringarna är branta, så är utsikterna du kommer att uppleva och se helt värt det. Som alla goda ting i livet, så är de bästa sakerna att uppleva utanför din komfortzon. De aktiva dagarna och den friska luften kommer ge dig helt ny energi.

 

 

 

 

Kul med olika aktiviteter på campet

 

På campet har vi flera olika aktiviteter du kan göra tillsammans med dina nya surfvänner. Vi strävar efter att känna en feelgood vibe där alla känner sig välkomna, och du är fri till att skapa ditt eget schema. Var med oss vid trampolinen, eller pingisbordet, eller ta det lugnt med en bok och en kopp varm choklad medan du njuter av de vackra omgivningarna.