080316_0860

Trine Weydahl om danstävlingar, britter och äventyr till avlägsna öar!

Häng med när vi pratar med Youtubern, Trine Weydahl, om Goodtimes i Ericeira, Portugal. 

 

 

Trine är en populär Youtuber från Norge som för tillfället delar sitt liv i Oslo med sina 24 000 prenumeranter. Hon besökte oss i Ericeira, Portugal för en vecka fylld av surfing, äventyr och andra roliga aktiviteter.

 

 

Under veckan fick vi chansen att sätta oss med henne för att höra om alla hennes upplever, både i havet och på land. Efter att ha surfat med oss i Hoddevik i Norge förra sommaren kände hon sig bekväm med de mest grundläggande kunskaperna på brädan och var sugen på att testa vågorna här i Portugal. Ivrig och taggad hoppade hon väl på plats direkt upp på brädan. Hennes surfinstruktör Viktor stöttade henne, som hon själv beskriver: ”när instruktören är såhär – ’yeah, du har det här’ och du känner att ’jaaa, jag har det’”, och hon överväldigades av ett enormt lyckorus över att få vara tillbaka i vattnet ta vågor igen. Ögonblicket beskriver hon med flera gester och energi som verkligen förmedlar den fantastiska känslan.

 

 

 

Hon tar förutom surfingen även upp den sociala biten av campet som en av de absoluta höjdpunkterna under veckan. Hon deltog i allt från volleybollturneringar, musikquiz och flera rundor av Irish snap med vänner från England, ”det bästa kortspelet någonsin, du MÅSTE testa det!”.

 

Andra härliga delar från klippet nedanför består av roliga resehistorier från Thailand och Norge, ett nästan olagligt uppträdande och ett mäktigt ”thug-life moment” där hon delar med sig av sina bästa tips för att minska sitt klimatavtryck här på jorden.

 

Klicka nedanför för att ta del av allt i detta spännande avsnitt av Goodtimes-podden.