080316_0860

Varför att åka på surfäventyr är det perfekta nyårslöftet

 

Vänner för livet

 

Våra camp drar till sig massvis med positiva och energifyllda människor som du kommer att dela många fantastiska stunder med på väldigt kort tid. Många av våra gäster reser själva så du behöver inte oroa dig över att komma ensam för du blir del av ett stort gäng på nolltid. Det är väldig lätt att lära känna nytt folk när man bor på camp. Man äter tillsammans, surfar tillsammans och hittar på äventyr tillsammans, så bli inte förvånad om du träffar din nya bästa vän här.

 

 

En erfarenhet rikare

 

Det sägs ”att resa är det enda som går att köpa för pengar som gör dig rikare”. Att investera i upplevelser kommer ge dig positiv energi, glädje och nya minnen.

 

 

Träna upp ditt mod

 

Genom att prova på nya saker, trots att det kanske känns obekvämt, så växer du som person. Du övar upp ditt mod helt enkelt. Att prova på något nytt så som surfing, i ett nytt land, kommer att ge dig en ordentlig självförtroende-boost!

 

 

Hitta din passion

 

Det är genom att prova sig fram som man upptäcker vad ens passion är. Att surfa har helt klart potential att bli din nästa hang-up! Det är kul att ha en hobby som går att resa med, som får dig att utvecklas och att lära känna nya människor. Helt plötsligt sitter du där på stranden, tar en öl och snackar om den senaste surf-session:en tillsammans med nya vänner. Okej.. vi är ju rätt partiska (!), men surfing är verkligen en grym hobby så kom och surfa, nu!

 

 

Världen är ditt ostron

 

När du bor på våra camp så träffar du människor från massa olika länder. Det öppnas nya dörrar eftersom du får vänner spritt över hela världen. Vår hjälpsamma lokala personal och våra olika aktiviteter ger dig dessutom en inblick i den lokala kulturen, som du kanske inte visste så mycket om innan. Vi har surfcamp i Afrika, Asien och Europa – vart vill du åka?