080316_0860

Varför vi alltid återvänder till Hoddevik

Hoddevik gör ett stärkt intryck på alla som besöker platsen. Trollbunden av platsens skönhet, råhet och otroliga atmosfär, så återvänder de flesta av oss igen och igen till denna vackra vik emellan fjällen. Nedanför kan du läsa några av anledningarna till varför.


 

Du känner att du hör hemma

 

Det som gör Hoddevik så speciell är känslan av att vara del av en flock – man känner sig alltid välkommen och inkluderad. Eftersom att samhället är så litet lär man känna alla väldigt snabbt, och eftersom att platsen är så avlägsen känns det som att man är i en helt annan värld. Energin är alltid oslagbar och atmosfären på campet kommer definitivt att fängsla dig!  En plats som denna gör det enkelt at känna sig hemma, och väldigt svårt att fara.

 

 

 

Ett unikt surfspot

 

Mitt emellan vikingaboplatser, sandstränder och höga fjäll är Hoddevik en av världens mest unika surfspots. Traditionella vågor omgivna av väldiga fjäll är inte något man tackar nej till! Norge är kanske inte det första stället du tänker på när du är på utkik efter surf destinationer, men många har Hoddevik som sitt favoritspot. Naturligtvis kan du kombinera surfningen med att utforska området, då spännande stigar och fantastisk utsikt finns bakom varje sten och kulle!

 

 

 

Det är enkelt att skaffa vänner

 

Att känna ett samband med andra är mycket enklare utan stressen man lever i, i stan. Hoddevik låter dig koppla av på riktigt, vilket ger dig möjligheten att skapa nya minnen med dina nya vänner på campet. När du är avslappad och fokuserar på det som gör dig lycklig kommer du att bonda med likasinnade människor med samma passion för hav och surf. Vi bjuder med dig på många sociala aktiviteter under veckan för att verkligen se till att du lämnar oss med nya minnen och ett leende på läpparna. Kort sagt, utifrån tanken att ’det är personerna gör en plats till den det är’ kommer du till att ha det fantastiskt då Hoddevik får fram det bästa i en.

 

Kolla förresten in Hoddevik Surf Festival i maj och häng med på festen!

 

 

 

Att vara i ett med naturen

 

Shangri-La är ett uttryck som definierar paradiset på jorden, och för oss. Hoddevik är på många sätt våran utopi. Omgiven med det dramatiska landskapet kan man inte låta bli att känna sig i ett med naturen. Belägen på Stadtlandet den västligaste punkten i Norge, med långa stränder, som sträcker sig emellan höga fjäll och det mäktiga havet. Det är en plats som får en att känna sig levande! Dessutan är det nära hem för alla ni svenska gäster och eftersom att det finns flera olika kollektiva resalternativet, så är det ett miljövänligt alternativ för en resa du sent kommer glömma!

 

Läs mera om Hoddevik här. Ser fram emot att träffas!