KitecruiseRöda havet, Egypten

Det blir inte bättre än så här

Det är svårt att hitta en mer komplett upplevelse än vår kitecruise till Röda havet i Egypten. Här kan du fylla dina dagar med kitesurfing längs med vackra öar, äta lyxiga måltider och få sköna massager. Följ med oss på en fullspäckad kiteresa och cruisa fram över stilla, turkost vatten med solen i ansiktet.

Kunskapsnivå

Mellan till avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Okt-Nov

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Boende

Kiting, komfort och ett proffsigt team

Vår kitecruise i Egypten tar plats på en femstjärnig yacht, omgiven av vacker natur. Från båten kitesurfar vi så mycket det går, tar del av lyxen och komforten som vår professionella personal erbjuder och njuter av avkopplande stunder i solskenet.

Tillägg & aktiviteter

Maximera din kiteresa

FAQ

Frågor och svar

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Så, vad kan du förvänta dig?

En dag på havet

Den här båtturen är varje kitesurfares dröm. Eftersom att du alltid har en perfekt utsikt över havet håller du enkelt koll på förhållandena och kan dra ut och kitea så fort som du känner för det.

De morgonpigga vaknar vanligtvis runt 05.30 för en kitesession i soluppgången innan frukost. Efter sessionen tar vårt crew dig tillbaka till yachten i lagom tid för att få njuta av den goda frukostbuffén. Efter frukosten fortsätter dagen med mer kiting, lunch, avkopplande stunder på yachten, ännu mer kiting tills solen går ned och slutligen en varm dusch innan en god middag serveras. Vi avslutar kvällen med att sjunka ned i sittgrupperna på något av soldäcken, pratar om dagens upplevelser, lyssnar på musik och har en skön stund tillsammans. 

Med vår yacht är vi flexibla och kan smidigt ta oss till ett flertal vackra öar som med sitt stilla, knähöga vatten är perfekta för kitesurfing. På öarna sträcker sig långa stränder där det är enkelt att launcha och landa kiten.

I Röda havet är vattnet kristallklart och fullt av ljus så när du glider fram över vattenytan får du samtidigt glimtar av den vackra världen under ytan. När du vill ha en paus från kiting kan du snorkla och dyka i det klara vattnet och upptäcka de färgglada korallreven. Vi brukar även få sällskap av delfiner som tycker om att leka runt vår båt!

Tillsammans med dina nya kitevänner och vår personal på Lapoint kite cruise i Egypten kommer du att få uppleva en vecka fylld av surfglädje, utmaningar och roliga upplevelser.

Andra kite camps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete