Kitecamp i Röda havet, Egypten

Turkost hav, blå himmel och vackra korallrev. Rödahavet är stället för den kräsna kitesurfaren som önskar sig stabil vind, sol, och massa plats

Kitecruise i Egypten

Egypten är en populär kitedestination, med sol och stabil vind året runt. Det är en av få platser i världen där du kan tillbringa bara en vecka och ändå vara garanterad många timmars kiting i fantastiska förhållanden var dag. Vindstyrkan kan variera men ligger normalt mellan 15 och 25 knop. Rödahavet är havet som skiljer Afrika från Arabiska halvön. Namnet kommer av de röda alger och koraller som finns i havet. Med mer än 1200 olika fisksorter, 450 olika koraller och ett okänt antal blötdjur är Rödahavet känt som ett av världens bästa dyk- och snorklingställe. Om vinden uteblir en dag kan vi istället simma med delfiner eller utforska ett av de många korallreven.

Vad kan jag förvänta mig?

I Rödahavet tar vi med dig till kristallklart vatten och kritvita sandöar. Bakom dessa sandöarna kan vi vältra oss i ett stort område med långgrunt, platt vatten. Vi har en räddningsbåt som kommer och hämtar dig om du behöver hjälp. Vårt manskap är erfarna med kiteturer och lägger alltid kurs mot de för dagen bästa platserna. Vakna upp vid en öde ö med turkost, platt vatten och stabil vind. Alla måltider är inkluderade och manskapet ropar in dig från båten när det är mat. Båten är omringad av glittrande hav och det är inte ovanligt att se delfiner leka runt båten.

Paket

Kitecruise Delux - Kitecruise där bara det bästa är gott nog. Kvalitetskite i vackra omgivningar, god mat och dryck serverad var dag.

Kitecruise

Jag vill åka
Jag ser fram emot nästa resa! Jag kan verkligen rekommendera det här!!

Linn

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.