Den perfekta kitesemestern i röda havet!

Detta är alla kitesurfares drömsemester. Vakna upp vid en öde ö med turkost, platt vatten och stabil vind. Manskapet ropar in dig från vattnet när bordet är dukat och maten står klar

Om båten

Båten är superfräch, och manskapet är där för att ge dig en unik upplevelse med kite i perfekta förhållanden. Var dag serveras tre goda måltider och ett glas vin eller en öl är inkluderat i middagen. Det står alltid frukt, snacks och kakor framme. Alkoholfria drinkar är inkluderat och kan när som helst beställas i baren (färska fruktjuicer, kaffe, te, läsk och vatten). Varje gäst kan njuta 30 minuters massage en gång under veckan och beställa mer om kroppen behöver det. Båten har tre soldäck med sittområden, solstolar och sackosäckar. Det är också skuggiga områden på däck så du kan slappa av och vila i skydd från den starka solen. Trådlöst internet är tillgängligt i uppehållsrummet.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

En mer perfekt och effektiv kitesemester är svårfunnet. Här kitear du från morgon till kväll, bara avbruten av tre lyxmåltider, massage och vila. Vi tar dig med till perfekta spots med turkost, kristallklart, platt vatten och stabil vind. Vår femstjärnors yacht är den finaste i Rödahavet med ett vänligt manskap, härliga kojer, god mat, internet och servering av snacks, frukt och smothies mellan måltiderna. Manskapet på båten står redo att frakta er till stränderna från soluppgången och man behöver inte vara tillbaka innan solnedgång då middagen serveras på båten. Rödahavet är också känt för ypperliga snorkelförhållanden, så om vinden uteblir kan vi istället utforska ett korallrev.


Inkluderat

1 vecka

Hämtning och lämning på flygplatsen

7 övernattningar på båten

Frukost, lunch och middag

En öl eller ett glass vin til var middag

En halvtimmes massage per passagerare (mer kan köpas ombord till ett rimligt pris)

Snacks, frukt, fruktjuice och läsk hela dagen.

Internet ombord i båten

Rescueservice

Reseguide

OM RUMMEN

Båten har tio sovrum, sex av dem är under däck med enkla sängar och fyra är på soldäck med havsutsikt och dubbla sängar. Varje rum har eget badrum, A/C, hårtork och kylskap.

 

Detaljer

ANKOMST OCH FLYG

2020 års kite-kryssning kommer att vara

3-10 oktober

10-17 oktober

Incheckning 16:00 (lördagar) Utcheckning  10:00 (lördagar)

Mer information om flyg och ankomst/avresa skickas ut när du bokat din resa.

Kontakta marit@lapoint.no om du har några frågor.

Transfer

Transfer från flygplatsen i Hurghada till och från marinan är inkluderat i priset. Vi försöker alla att anlända med ett av direktflygen från München, Bryssel och Frankfurt kring kl. 17:00 (Condor, Brussel Airlines, SunExpress). Avgångar med dess flyg och med anslutning till era individuella länder kan vara dyrt, så det kan vara en bra idé att titta på alternativ att boka dessa flyg separat. Tänk på att inkludera gott om tid mellan flygen. Det finns också alternativet att resa med Turkish Airlines 03:00 på söndag morgon. För detta alternativ behöver du hitta ett annat boende för lördag efter att vi checkat ut från yachten. Mejla marit@lapoint.no för mer information om flyg.

Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

Måltider

Frukost, lunch och middag är inkluderat varje dag – en garanterad smakupplevelse. En öl eller ett glas vin är också inkluderat till varje middag

Kom ihåg

Vi kommer att vara på båten under en vecka. Under den perioden kommer vi inte att lägga till vid något mer befolkat område med butiker, apotek etc. Tänk på detta när du packar: Passet skall vara giltigt minst 6 månader vid avresan, 50-100 euro (vi kommer att vara i Hurghada en dag och det är också vanligt att ge drick till besättningen på båten efter resans slut), hygienartiklar, solkräm (!) När du är i vattnet hela dagarna behöver du starkare solskydd än på land. Vi rekommenderar extra solkräm/zink för näsan och kindbenen. Badkläder, shorts/bikini. Lämna våtdräkten hemma. Imodium för magen, för säkerhets skull ett ‘första hjälpen’-kit för mindre sår etc. Kamerautrustning, snorkelutrustning om du har, kiteutrustning OCH PUMP. Reseförsäkring, spel, kortlek etc.

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.