Kitecamp i Esposende, Portugal

Kite, SUP, yoga, mountainbike, surf, skate och en kabelpark för wakeboard – Esposende är platsen för den som gillar att vara aktiv! Kitespotet ligger vid en flodmynning med en lagun med stilla vatten på insidan och vågor i havet utanför.

Portugal

Portugal är ett mecka för alla som gillar vattensport. Det är inte så konstigt med tanke på den långa kustlinjen med vackra stränder och höga klippor. Kitare kan glädjas åt en konstant vind hela sommaren och surfare kan ta del av vågor i världsklass året runt. I Esposende passar förhållandena för alla typer av kitare; platt vatten i lagunen och vågor i havet intill. Vår personal tar dig till kitespoten varje dag med vår båt. Här är det nära till allt och förutom kiting kan du vågsurfa, paddla SUP (stand up paddle), vindsurfa, åka wakeboard, köra mountainbike och skejta.

Vad kan jag förvänta mig?

I Esposende är det en skön atmosfär och allt finns inom en promenad eller cykelturs räckhåll, oavsett om du vill shoppa, äta gott eller surfa. Du får låna en cykel under hela din vistelse hos oss (kom ihåg att låsa bara!). På Lapoint Kite camp Portugal träffar du garanterat flera likasinnade vänner att dela upplevelserna med. Stranden som vi launchar från ligger på motsatt sida av ett litet naturreservat. Vattnet är lugnt och perfekt för dig som ska lära dig kita och för den mer erfarna kitaren som vill öva på tricks. Båt ut till spotet, förvaring och båt-räddning är inkluderat i priset. På grund av att spottet är svåråtkomligt så är det mindre crowed än vad som är vanligt på de flesta stränder och populära kitespots.


Kitepaket i Esposende

Detta är en av de bästa semestrar jag någonsin varit på!

Mark

Boende i Portugal

Lapoint-villan är ett stort hus vid flodmynningen med en magisk utsikt över floden och havet. det ligger nära Esposendes centrum, med resteuranger, affärer och cafeer samt vårt kite-center. Promenera runt eller låna en av våra cyklar en sväng.

Lapoint Villa

Säsong: april till oktober
Passar: All nivåer
Ålder: Från 18 år

visa