Kite CampEsposende, Portugal

Härlig kiting och mängder av äventyr

Esposende är en drömdestination för alla som längtar efter en aktiv semester i vackra omgivningar. Kitesurfa och bo tillsammans med vänner från hela världen på vårt kitecamp i Esposende, Portugal, den perfekta platsen för dig som vill ta din kitesurfing till nästa nivå.

Surfnivå

Nybörjare till Avancerad

Vibe

Avslappnat & Buzzing

Säsong

Mar - Dec

Hållbarhet

CO2-kompenserad

FAQ

Frågor och svar

COVID19

Information om COVID19

Lapoint har lång erfarenhet av att hantera olika typer av händelser i världen, och det är viktigt för oss att alla våra gäster, kan känna sig trygga när de reser med oss. 

De flesta av våra camps är öppna. Vi följer utvecklingen noga, tar del av information från Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndigheters uppdateringar och följer deras rekommendationer gällande rapporteringar av COVID-19 (coronavirus) på våra destinationer.

För uppdaterad reseinformation för varje destination rekommenderar vi dig att läsa på de officiella webbsidorna:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Läs mer om hur vi hanterar COVID19 här

Så, vad kan du förvänta dig?

Ett paradis för kitesurfare

Kuststaden Esposende har en behaglig atmosfär med bra shopping, god mat, kitesurfing, surfing och roliga fester. Här ligger allt inom gång eller cykelavstånd.

Vi är måna om att ha en bra gemenskap i gruppen och har därför valt att alla gäster till vårt kitecamp anländer samma dag. Du bor tillsammans med de andra i gruppen under en vecka fylld av kiteglädje, roliga aktiviteter, utmaningar och upplevelser. 

En vanlig dag på vårt kitecamp i Esposende, Portugal, börjar med att vi äter en utsökt frukost i villan och du får information om planen för dagen, samt hur väderförhållandena ser ut.

För en skön start på dagen väljer många av våra gäster att vara med på en yogaklass, cykla mountainbike eller paddla Stand Up Paddleboard (SUP) på floden. Under din vecka kommer du själv att få utforma hur du vill att din kite- och äventyrssemester ska se ut.

Vinden brukar öka runt lunch och ger fantastiska förhållanden för kitesurfing hela vägen fram tills att solen går ned. Du kan cykla eller promenera till kiteskolan där din utrustning förvaras tryggt. Det är även härifrån som du kan åka med vår båt ut till olika spots för kiting. Under dagen kommer du och de övriga kursdeltagarna, att få lära er att kitesurfa samt slipa på era kunskaper med stöd av IKO-certifierade instruktörer.

Efter en aktiv dag i solen kan du njuta av en kall öl på kitecampets takterrass och se solen gå ned över havet. Varje dag anordnar vi middagar på någon av våra favoritrestauranger i Esposende. När du bor på vårt kitecamp i Esposende får du ta del utav härlig kitesurfing och portugisisk kultur, samtidigt som du får lära känna likasinnade vänner. 

 

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete