Kitecamp Portugal

Kite, SUP, yoga, mountainbike, surf, skate och en kabelbana för wakeboad – Esposende är platsen för den som gillar att vara aktiv! Kitespottet ligger vid en flodmynning med en lagun med stilla vatten på insidan och vågor i havet utanför.

Kiting i Portugal

Portugal är ett mecca för alla som gillar vattensport. Det är inte så konstigt med tanke på den långa kustlinjen med vackra stränder och höga klippor. Kitare kan glädjas åt en konstant vind hela sommaren och surfare kan ta del av vågor i världsklass året runt. I Espeosende passar förhållandena för alla typer av kitare; platt vatten i lagunen och vågor i havet intill. Vår staff tar dig med dit var dag med vår båt. Här är det nära till allt och förutom kiting kan du vågsurfa, paddla SUP (stand up paddle board), vindsurfa, åka wakeboard, köra mountainbike och skejta.

Vad kan jag förvänta mig?

I Esposende är det en skön atmosfär och allt finns inom en promenads räckhåll, antingen du vill shoppa, äta gott eller surfa. På Lapoint Kite camp Portugal träffar du garanterat flera likasinnade vänner att dela upplevelserna med. Stranden som vi launchar från ligger på motsatt sida av ett litet naturreservat och båten som tar oss dit är inkluderad i priset. Vattnet är lugnt och perfekt för dig som ska lära dig kita och för den mer erfarna kitaren som vill öva på tricks. På grund av att spottet är svåråtkomligt så är det mindre crowed än vad som är vanligt på de flesta stränder och populära kitespots. Våra lokala coacher/instruktörer har flera års erfarenhet från området och alla har certifikat (IKO). Vill du toppa din upplevelse lägger du till ”Yoga och mountainbike paketet” när du bokar. Då får du 3 yoga sessions och en grym MTB-trip med frukost på en bergstopp i tillägg.

Kitepaket i Portugal

Välj det paket som bäst passar din nivå på surfingen och utnyttja våra erfarna instruktörer som ger dig instruktioner på din nivå.

Level 2

Kiters Pack

Detta är en av de bästa semestrar jag någonsin varit på!

Mark Johnson

Boende i Portugal

Vi bor i en stor och modern lägenhet som ligger i Esposende centrum med gångavstånd från vattnet. Efter en lång dag med kite kan du roa ner i vardagsrummet med en kall öl tillsammans med de andra gästerna, använda vårt wifi eller sätta dig på ett av de många mysiga ceféerna i närheten.

Kite Mansion

Vi disponerar en villa som ligger mitt i Esposende centrum och med gångavstånd till vattnet. Varje hus har plats för tolv gäster. Efter en lång dag med kiting kan du slappa av i vardagsrummet eller i trädgården med en kall öl i handen.

Säsong: april till oktober
Passar: All nivåer
Ålder: Från 18 år

visa