Kite CampEsposende, Portugal

Lapoint kite house Esposende, Portugal

Vår villa ligger inom gångavstånd till stranden, restauranger, butiker och nattklubbar. Genom att bo hos oss har du den perfekta utgångspunkten för din kiteresa. Härifrån är det fint att promenera, cykla eller åka skateboard längs med floden förbi den närliggande skateparken, utomhusgym och kaféer på din väg till kiteskolan.

Rummen

Här sover vi

Faciliteter på campet

Känn dig som hemma

Känn dig som hemma och använd vårt välutrustade kök och rymliga områden, perfekt för stunder av avkoppling eller skönt häng med dina vänner. På vår terrass kan du njuta av solen och mysiga grillkvällar. På övervåningen hittar du ett biljardbord, sköna sittgrupper och en balkong med utsikt över kitesurfen. Från balkongen kan du spana in vinden på morgonen och under kvällarna kan du njuta av en svalkande drink medans solen går ned.

Hitta till oss

Norra Portugal

Vår villa ligger nära stranden med utsikt över havet och kitesurfen.

Såhär tar du dig hit ( flyg, buss och tåginformation)

Ankomst och avfärd är på lördagar. Det är inga kitelektioner på lördagar, så du kan komma när du vill. Den närmaste flygplatsen ligger i Porto, cirka 30 minuter från Esposende. Kolla in Lufthansa, TAP, SAS och KLM för direktflyg från de flesta stora städerna i Europa. 

Med tåg: Vill du resa och lämna ett mindre klimatavtryck? Då rekommenderar vi dig att resa via tåg och stanna i två till tre veckor. Det snabbaste tåget mellan Lissabon och Porto tar bara 2 timmar och 35 minuter. Det går ungefär 32 avgångar per dag och avgår ungefär var 44e minut.

  • Station för avgång : Lisboa santa apol (R. dos Caminhos de Ferro 4 1100 Lisbonne) och/eller

  • Lisboa oriente (Via Recíproca 1800 Lisbonne)

  • Station för ankomst: Porto campanha (Largo da Estação de Campanhã 4300 Porto)

Address

The adressen är Rua Dr. Ramiro Barros Lima, n°8, 4740-267 Esposende, Portugal. 

Transfer (från flygplatsen/tågstation till campet)

Transfer från flygplatsen eller tågstationen i Porto är inte inkluderat i paketpriset.

Kontakta oss om du vill att vi ska hjälpa dig att organisera en transfer åt dig. 

Hitta flyg

Det finns många olika alternativ för att flyga hit. Vi rekommenderar att du kollar på www.momondo.se för att hitta prisvärda alternativ.

Andra kite camps

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete