Lapoint Villa - Portugal

Du kommer bo i en vacker villa precis vid flodmynningen. Det här är den perfekta platsen att ta det lugnt, njuta av en kall öl och hänga med polare, nya eller gamla, efter en lång dag i solen med strand, kitesurf och kul.

Villan

Lapoint-villan är ett stort hus med allt du behöver för den perfekta kite-semestern. Känn dig som hemma med gratis wifi, TV, ett fullt utrustat kök, och ett stort vardagsrum med utsikt över havet. Det finns en terrass där du kan njuta av solen eller grilla din middag. På övervåningen finns det biljardbord, öppen yta för häng eller lekar, och en annan balkong med utsikt över kite- och surfspot: den perfekta platsen att ta en drink i solnedgången. Ni kommer att kunna använda er av varsin cykel för att ta er runt. Villan ligger 2 km från vårat kitecenter. Ta cykeln eller promenera ner längs floden med utsikt över kitespotet, förbi skatepark, utegym, swimming pools, barer, restauranger och cafeer. Förvara din kiteutrustning på kitecentret och ha med en dagsryggsäck för varje dag. Våra värdar i Esposende kommer att ta hand om dig och se till att du får en grym resa och minnen för livet!

ESPOSENDE

Esposende är en charmig kuststad i den norra delen av Portugal. Det finns gott om restauranger som serverar lokala specialiteter som färska skaldjur, nyfångad fisk, eller saftiga stekar. Atlantkusten vid Esposende är del av Portugals Northern Coastal Natural Park, ett skyddat område som är mycket vackert, med både stränder och barrskogar. Det är perfekt för kitesurf på plattvatten, vågkite, surf, SUP och wakeboard. Många turister från Porto och andra europeiska städer kommer till Esposende på somrarna, och du är garanterad bra fest och en kul kväll om du går till en av stadens nattklubbar. En av Portugals största nattklubbar, Paca, ligger på kort avstånd från campet.
Info

CAMPET
Du hittar det mesta du kan behöva i Lapoint-villan: Vardagsrum, biljardbord, stort välutrustat kök, TV, internet och balkonger för att njuta av utsikten och solen. Du kommer att ha tillgång till en cykel för att ta dig runt under veckan. Kom ihåg 50 euro deposition för cykelbruk.

DUBBELRUM
Det finns ett dubbelrum med eget badrum, och vacker havsutsikt.

DORM
Att dela ett rum är ett fantastiskt sätt att få nya kompisar. Vi har tre rum med fyra sängar vardera. Ett av dem har eget badrum, och de andra två delar på ett badrum . Det finns också ett extra badrum i huset, utan dusch.

 

Basic

Level 1
Level 2

Paket i Esposende

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.