Privatlektioner Level 2 - Portugal

Level 2 är för kitare som har tagit lektioner tidigare och nu vill ha coaching för att bli ännu tryggare i vattnet. Kanske vill du få till din första vattenstart, åka uppvind eller drömmer om att hoppa - då är detta paketet för dig. I level 2 har du en egen coach som utgår från din nivå och guidar dig till framsteg.

EN VANLIG DAG I PORTUGAL

Vi startar dagen i villan med en härlig frukost. Vår värd berättar om dagen, prognosen och våra planer. Vi cyklar ner till kitecentret, där vår båt tar oss till kitespotet innan vinden blåser upp. Du kommer att bli noga undervisad och upplärd från din egen nivå. Sen kan du komma tillbaka och avnjuta en kall öl med nya vänner efter en lång dag i solen. Vill du inte laga din middag själv kan du hänga på till någon av de lokala restaurangerna och den som har krafter kvar kan spana in utelivet Esposende.

VEM PASSAR LEVEL 2 FÖR?

Detta paketet är framtaget för kitare som tidigare har tagit kitekurs i vatten eller på snö. Du vill nu ha guidning på vattnet antingen för att bli en tryggare och mer självständig kitare eller för att lära dig hopp och rotationer. Tillsammans med din coach sätter ni en plan för veckan som passar dina behov och mål. Om väder och vind tillåter siktar vi på vårt lokala spot vid en flodmynning, en lagun med platt vatten.Vi önskar att du ska lära dig så mycket som möjligt för att bli en självständig kitesurfare – både teoretiskt och praktiskt. Samtidigt vill vi att du ska ha det kul i vattnet, bli sugen på mer kitesurf, och träffa massor av roliga människor.INCLuderat

1 vecka

    • – 7 övernattningar med frukost
     – 6 timmars kitekurs med privat coach/instruktör

     – Vi erbjuder 1.5 extra timmar privat coaching om du har med dig egen kiteutrustning till alla lektioner, du behöver alltså kites för alla vindstyrkor (7-14m)
     – Utrustning och våtdräkt
     – Tillgång till campets gemensamma kök och andra faciliteter

     -Tillgång till surf eller SUP-brädor 2 h per dag, inklusive transport till bästa surfspotet.

     -Säkerhetsgenomgång för surfing (obligatoriskt innan användning av surfbräda)
     – Transport till och från kitespots

     Ni kommer att ha varsin cykel att ta er runt på under veckan för et depositum på 50 euro (lämna den inte olåst; den är ditt ansvar tills du åker hem!)

2 veckor

    • – 14 övernattningar med frukost
     – 12 timmars kitekurs med privat coach/instruktör
     – Utrustning och våtdräkt
     – Vi erbjuder 2×1.5 extra timmar privat coaching om du har med dig egen kiteutrustning till alla lektioner, du behöver alltså kites för alla vindar (7-14m)
     – Tillgång till campets gemensamma kök och andra faciliteter

     -Tillgång till surf eller SUP-brädor 2 h per dag, inklusive transport till bästa surfspotet.

     -Säkerhetsgenomgång för surfing (obligatoriskt innan användning av surfbräda)
     – Transport till och från kitespots

     Ni kommer att ha varsin cykel att ta er runt på under veckan för et depositum på 50 euro (lämna den inte olåst; den är ditt ansvar tills du åker hem!)

 

TILLÄGGSPRODUKTER 

Cykelturer

Upplev vackra Esposende från cykeln! Du kan välja mellan en platt och enkel cykeltur längs kusten och en mer actionfylld tur i bergen. Varje resa varar i cirka 2 timmar.

Båda – 45€ 

 

Camps I PORTUGAL

Lapoint Villa

Säsong: april till oktober
Passar: All nivåer
Ålder: Från 18 år

visa

Detaljer

Ankomst- och avresedag är lördag. Det är inga lektioner på ankomstdagen så du kan komma till campet den tid det passar dig. Den närmaste flygplatsen är Porto, en halvtimme från Esposende. Kolla Lufthansa, Tap, SAS och KLM för direktflyg från Lissabon, Frankfurt, Zurich, Bryssel och Amsterdam. Biljettpriset ligger omkring 2000-5000 SEK, tur och retur.

 

Transfer till/från flygplatsen och tågstationen i Porto är inte inkluderat i priset för campet. Vi kan hjälpa dig att ordna med transport (billigare än taxi) så att det passar din ankomsttid och önskemål. Priset för resan beror på tid och dag. Kom ihåg att boka transport redan innan du anländer till campet. Resan tar ungefär 20-40 minuter.

 

Pris per person, en väg*

Lördag

Söndag-fredag

10.30-20.30

25 €

35 €

20.30-10.30

35 €

45 €

*Priset att betala vid ankomst/avresa till/från campet.

Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

Frukost är inkluderat i priset, och den avnjuter vi tillsammans på campet. Campets kök har allt du behöver, och det är fritt fram att fylla kylen med dina egna lunch-ingredienser. Om du är för sliten för att laga middag, så är du alltid välkommen på våra organiserande middagar i stan. Vi har ett urval av våra personliga favoritrestauranger med god traditionell portugisisk mat, närproducerat, även vinet! Du kan äta en riktigt god middag inklusive dryck för 15-20 euro. Fråga efter vårt “dinner pack” när du kommer till campet, så kan du följa med på alla middagar och få en extra bra deal.

Normal vindstyrka: 7-15 m/s (15-30 kts)

 • Vindriktning: NW
 • Vattentemperatur: 18-22 Celsius (beroende på säsong och tidvatten)
 • Havsbotten: Sand, det behövs inga skor.
 • Våtdräkt? Ja, det är att föredra. Badbyxor funkar på stranden, men med vinden och vattentemperaturen vill du förmodligen ha våtdräkt.

INKLUDERAT: Frukost – fri användning av campets kök och andra faciliteter – Städning av rummen – TV – Boende – Tillgång till en cykel under din vistelse – Hyra av SUP eller surfbräda 2 timmar per dag.

 

INTE INKLUDERAT: Badlakan till dusch och stranden, lunch, middag, valfria aktiviteter.

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.