Kitecamp i Neretva, Kroatien

Vita sandstränder, tangerineträd och gröna berg, Neretva är en riktig vykortsdestination med bra vind, platt vatten på insidan och små vågor på utsidan av bukten. Denna pärla är fortfarande relativt okänd som kitedestination.

Kroatien

Den naturliga skönheten, det varma klimatet, den gastronomiska upplevelsen och det breda utbudet av aktiviteter är ett par exempel som gör Kroatien till en juvel bland medelhavsländerna. Landet ligger i sydöstra Europa och gränsar till Slovenien, Ungern, Serbien och Bosnien Herzegovina. Landet har också en lång kuststräcka ut i Adriatiska havet, och på andra sidan vattnet ligger Italien. Kustklimatet karaktäriseras av vinden. Den västliga vinden ”Maestral” är en behaglig sommarvind som blåser in från havet (och når sin topp under tidiga eftermiddagen) och ger luften en fräsch ton. Denna vind ger oss kiteare helt perfekta kiteförhållanden nästan varje dag under säsongen juni till september.

Vad kan jag förvänta mig?

På Lapoint Kitecamp Kroatien får du förstklassiga kiteförhållanden och en fantastisk natur med berg, floder, hav och små pittoreska byar. Vårt kiteställe, Neretva, är antagligen et bästa stället i hela Kroatien för att lära sig kite. Omgivningen är säker med platt och grunt vatten där du kan lära dig de grundläggande, freestyletrix eller bara cruisa runt i de stora omgivningarna. En stor strand, certifierad kiteskola, räddningsbåt, grönområden för att tvätta kite och bräda, förvaringsrum, dusch, toaletter, volleybollbana, beachbar och party. Daglig ”thermal winds”, vackra stränder, platt och grunt vatten, god mat och vin kommer få dig som kiteare att vilja komma tillbaka.


Paket

Jag ser fram emot nästa resa! Jag kan verkligen rekommendera det här!!

Linn

Boende

Bo autentiskt som en kung eller drotting i den lilla byn Komin, precis vid floden. Vackna upp med hemmagjord frukost under Kiwiträdet och gör dig redo för en dag av äventyr och bra kitesurfing.

Kroatien

Kroatien erbjuder avslappnande och adrenalinfylld semester, med fina kiteförhållanden, idylliska stränder, vingårdar, tennis, volleyboll och vackra berg. Våra hus ”Lemon house” och Kiwi house” ligger bara tio minuter från kitestranden.

Säsong: 19. juni - 28. august
Passar: Level 1, level 2 och kiters pack
Ålder: Från 18 år

visa