Boende - Kroatien

Kroatien bjuder på en avslappande och samtidigt adrenalinfylld semester med fantastisk kitesurfing, roliga aktiviteter, vackra stränder och härliga vingårdar.

BOENDE

Neretva är erkänt som en av de bästa platserna för att lära sig att kitesurfa i Kroatien. Vårt huvudcamp består av två hus med utsikt över ån i den mysiga byn Komin som ligger bara 10 minuter ifrån kiteplatsen. Eftersom det är hög efterfrågan på campet har vi kompletterat med ett antal lägenheter och ospecificerade boenden, i likvärdig standard som vårt ordinarie, som ligger på gångavstånd till både campet och byn. Ospecificerat boende är perfekt för dig som vill anpassa resan efter ditt egna schema och ankomma/avresa andra dagar än vår standarddag, onsdag. Boendet ligger omgivet av vackra fikon- och äppleträd med gångavstånd till caféer, matbutik och aktiviteter så som tennis, joggingstråk och fotbollsplan.BOENDET OCH RUMMEN

LEMON HOUSE – DUBBELRUM
Lemon House har två dubbelrum med dubbelsängar. Ett av dem har en balkong med utsikt över floden. Det finns ett gemensamt badrum, fullt utrustat kök, WIFI, AC, en liten uteplats och ett vardagsrum.

KIWI HOUSE – DORM OCH DUBBELRUM

Det finns två dubbelrum och ett sovrum med tre sängar. Sängarna i dubbelrummet kan ordnas som enkelsängar eller dubbelsängar. Dubbelrummet kan också användas som dorm för att ordna separata rum för män/ kvinnor, beroende på antalet separata bokningar. Det finns tre delade badrum (ett på varje våning), wifi, AC, ett fullt utrustat kök, en uteplats med bordtennis och ett vardagsrum.

LÄGENHETEN

Perfekt för par eller vänner som reser tillsammans. Lägenheten är nyrenoverad och har ett dubbelrum (dubbelsäng) och ett vardagsrum utrustad med bäddsoffa med plats för en-två personer. Det finns ett badrum och ett fullt utrustat kök. Wifi och AC. Lägenheten kan bokas på begäran.

OSPECIFICERAT

Ospecificerat boende är ett perfekt alternativ för dig som vill anpassa dina ankomst- och avresedagar. Alla boenden har likvärdig standard med våra vanliga boenden. Det finns luftkonditionering, wifi och ligger på gångavstånd till både campet och byn.

Husen ligger inom kort gångavstånd från varandra, och vi brukar träffas i Ivonas hus (100 meter eller mindre från varje hus) för att äta frukost och middag tillsammans.
 
TJÄNSTER
Städning två dagar / vecka
Wifi och AC
Frukost (ingår) och middagar (ingår ej, betalas i slutet av veckan)
Organiserade utflykter till bättre priser
Transfer till och från kitespotten
 
FACILITETER
Lokalt gym, gratis 7:00-8:00 på morgonen
Närliggande massör
Tillgång till kök
Bordtennis

Vardagsrum
Närliggande tennisbana (liten avgift för att spela)
SUP uthyrning (möjlighet att paddla till kitespotten).
 

SNABB FAKTA

Avstånd till kitespot: 11 km
Avstånd till mataffär: 50-100 m
Närmaste café: 50-100 m

Paket

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.