Kiters Pack - Kitesurfing Kroatien

Kiters Pack i Kroatien är för kiteare som är självständiga och har med sin egen utrustning. Daglig termisk vind, vackra stränder, platt och grunt vatten och riktigt god mat och vin gör att kiteare kommer tillbaka för att uppleva allt igen.

En vanlig dag I KROATIEN

Vakna till en fin frukost med stort urval som färskpressad juice, kaffe, te, yoghurt, frukt, skinka, ost och olika sorters bröd. Vinden kommer normalt en gang mellan 12 och 15-tiden, så du har gott om tid att njuta frukosten, utsikten och morgonen generellt. De morgonpigga har möjligheten att spela tennis på ”The Grape house”  före frukost. Våra bilar tar dig sedan utmed älven till våra kitespots, ungefär 10-15 minuter bort. En vecka med bra vind i Kroatien tar dig till nästa nivå i din kiteing. Tillsammans med de andra motiveras du att prova nya saker i vattnet. Vi återvänder till campet när solen går ner runt 19-tiden. En fin middag med vin till serveras klockan nio och kostar 18 euro inklusive efterrätt.

Vad kan jag förvänta mig?

Neretva är en vacker vykortsdestination med konstant vind, trevlig lokalbefolkning, gröna berg, sol och mycket platt vatten och små vågor utanför bukten. Du kommer här kitea i perfekta förhållanden och bli uppmuntrad att lära dig nya trix. Där vi kitear är en stor strand, IKO (kiteskolan), räddningsbåt, grönområden för att tvätta kite och bräda, förvaringsrum, dusch, toaletter, volleybollbana, beachbar och party.

Inkluderat

  • 7 nätter boende
  • 7 frukostar
  • Fri användning av gymmet på morgonen mellan kl 7-8
  • Transfer till och från kitespots
  • Det ingår även ett veckokort som ger tillgång till alla faciliteter på kitespoten: Rescue båt, omklädningsrum, toaletter, dusch och luftkompressor.
    •  

Ej inkluderat

Transfer till och från flygplats

Andra aktiviteter och utflykter

Lunch och middag

Transfer till restauranger om du inte äter på campet

BOENDE

Kroatien

Kroatien erbjuder avslappnande och adrenalinfylld semester, med fina kiteförhållanden, idylliska stränder, vingårdar, tennis, volleyboll och vackra berg. Våra hus ”Lemon house” och Kiwi house” ligger bara tio minuter från kitestranden.

Säsong: 19. juni - 28. august
Passar: Level 1, level 2 och kiters pack
Ålder: Från 18 år

visa

Info

Ankomst

Ankomst- och avresedag är onsdagar. Split är den närmaste flygplatsen, ca. 1h 40 min med bil från campet. Det går direktflyg från de flesta stora städerna i Skandinavien och resan tar omkring 2h 45 min. Från övriga Europa går det också gott om direktflyg. Kolla in Easy Jet, Lufthansa och Croatian Airlines.

 

SAS: direktfly från Stockholm, Göteborg, Oslo, Bergen, Köpenhamn
Apollo: direktflyg från Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik, Evernes, Bergen
Ving: direktflyg från Stockholm
Norwegian: direktflyg från Oslo, London

 

Dubrovniks flygplats ligger något längre bort (2,5h), men det är möjligt att ordna transfer till campet även därifrån.

 

Kontakta oss om du behöver hjälp kring flygresan, skulle vilja komma en annan dag eller om du har några andra frågor kring ankomst/avresa: marit@lapoint.no

 

FLYG

Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

Transfer

Lapoint arrangerar pick up till och från flygplatsen. Sänd oss ett mail med dina flygtider om du önskar detta. Priset beror på hur många som kommer samtidigt. Det tar 1h och 40 min till campet från Split. Se till att landa och åka på onsdag morgon för att dela samma transfer som övriga gäster.

Måltider

Frukost ingår i priset, med stort urval som färskpressad juice, kaffe, te, yoghurt, frukt, skinka, ost och olika sorters bröd. Det finns kyl där du kan förvara lite egen mat för att exempelvis ha till lunch. Man kan också köpa mat och dryck på caféet på kitestranden. Vi äter middag tillsammans på campet fem dagar i veckan. Kroatisk gastronomi baseras på medelhavsköket och kombinerar hälsosamma och smakfulla ingredienser. Middagen består av en huvudrätt på fisk, kött eller vegetariskt, med tillhörande sallad och efterrätt.

Glöm inte

Sängkläder, handduk (ej till stranden) och alla faciliteter är inkluderat på campet. Handduk till stranden är inte inkluderat.

Vad ska jag ta med?

Kom ihåg att ta med handduk att ha på stranden, solkräm, solhatt och en varm tröja eller lättare jacka för att ha på kvällen. Det funkar fint med bikini/badshorts under dagen och en shorty på kvällen. Våtdräkt är inte inkluderat i nybörjarpaketet. Ta med yogamatta om du vill göra yoga.

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.