Lär dig kitesurfa i Kroatien - Nybörjarkurs

Om du är helt nybörjare, eller om du bara testat kite ett par gånger, då är detta det perfekta paketet för dig. Miljön vid vårt spot är säkert och fint för nybörjare: Stranden är stor och vattnet är platt och grunt. Vi har IKO-certifierad skola och räddningsbåt.

En vanlig dag I KROATIEN

Vakna till en fin frukost med stort urval som färskpressad juice, kaffe, te, yoghurt, frukt, skinka, ost och olika sorters bröd. Vinden kommer normalt en gang mellan 12 och 15-tiden, så du har gott om tid att njuta frukosten, utsikten och morgonen generellt. De morgonpigga har möjligheten att spela tennis på ”The Grape house” före frukost. Våra bilar tar dig sedan utmed älven till våra kitespots, ungefär 10-15 minuter bort. Du möter din instruktör och startar kursen. Det är bara två deltagare per instruktör, så du är garanterad att lära dig massa under din kurstid. Vi återvänder till campet när solen går ner runt 19-tiden. En fin middag med vin till serveras klockan nio och kostar 18 euro inklusive efterrätt.

Vem passar det för?

Detta paket passar för totala nybörjare, eller för de som provat kite några gånger förr. Våra professionella instruktörer följer dig på nära håll och ser till att du utvecklas efter just din nivå. Du får teori, säkerhet och praxis. Vi vill att du ska ha kul när du kitear, känna dig säker, vilja kitea vidare på egen hand och möta nya människor. Förhållandena för att lära sig är perfekta: Du har massa plats, platt och grunt vatten och konstant vind. Där vi kitear är en stor strand, IKO (kiteskolan), räddningsbåt, grönområden för att tvätta kite och bräda, förvaringsrum, dusch, toaletter, volleybollbana, beachbar och party.

Inkluderat

7 nätter boende

7 frukostar

Fri användning av gymmet på morgonen mellan kl 7-8

Transfer till och från kitespots

  • 12 timmar kitekurs. Två personer per instruktör
  • All nödvändig utrustning (kite, bräda, väst, hjälm etc) OBS: Ta med våtdräktsskor och våtdräkt.
  • Om du har tid och energi att kitea mer efter kursen, kan du hyra utrustning på kitespotet.

Det ingår även ett veckokort som ger tillgång till alla faciliteter på kitespoten: Rescue båt, omklädningsrum, toaletter, dusch och luftkompressor.

  •  
  •  

Ej inkluderat

Transfer till och från flygplats

Andra aktiviteter och utflykter

Lunch och middag

Transfer till restauranger om du inte äter på campet

Hyra av kite utrustning efter kursen.

BOENDE

Kroatien

Kroatien erbjuder avslappnande och adrenalinfylld semester, med fina kiteförhållanden, idylliska stränder, vingårdar, tennis, volleyboll och vackra berg. Våra hus ”Lemon house” och Kiwi house” ligger bara tio minuter från kitestranden.

Säsong: 19. juni - 28. august
Passar: Level 1, level 2 och kiters pack
Ålder: Från 18 år

visa

Info

Ankomst

Ankomst- och avresedag är onsdagar. Split är den närmaste flygplatsen, ca. 1h 40 min med bil från campet. Det går direktflyg från de flesta stora städerna i Skandinavien och resan tar omkring 2h 45 min. Från övriga Europa går det också gott om direktflyg. Kolla in Easy Jet, Lufthansa och Croatian Airlines.

 

SAS: direktfly från Stockholm, Göteborg, Oslo, Bergen, Köpenhamn
Apollo: direktflyg från Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik, Evernes, Bergen
Ving: direktflyg från Stockholm
Norwegian: direktflyg från Oslo, London

 

Dubrovniks flygplats ligger något längre bort (2,5h), men det är möjligt att ordna transfer till campet även därifrån.

 

Kontakta oss om du behöver hjälp kring flygresan, skulle vilja komma en annan dag eller om du har några andra frågor kring ankomst/avresa: marit@lapoint.no

 

FLYG

Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

Transfer

Lapoint arrangerar pick up till och från flygplatsen. Sänd oss ett mail med dina flygtider om du önskar detta. Priset beror på hur många som kommer samtidigt. Det tar 1h och 40 min till campet från Split. Se till att landa och åka på onsdag morgon för att dela samma transfer som övriga gäster.

Måltider

Frukost ingår i priset, med stort urval som färskpressad juice, kaffe, te, yoghurt, frukt, skinka, ost och olika sorters bröd. Det finns kyl där du kan förvara lite egen mat för att exempelvis ha till lunch. Man kan också köpa mat och dryck på caféet på kitestranden. Vi äter middag tillsammans på campet fem dagar i veckan. Kroatisk gastronomi baseras på medelhavsköket och kombinerar hälsosamma och smakfulla ingredienser. Middagen består av en huvudrätt på fisk, kött eller vegetariskt, med tillhörande sallad och efterrätt.

Glöm inte

Sängkläder, handduk (ej till stranden) och alla faciliteter är inkluderat på campet. Handduk till stranden är inte inkluderat.

Vad ska jag ta med?

Kom ihåg att ta med handduk att ha på stranden, solkräm, solhatt och en varm tröja eller lättare jacka för att ha på kvällen. Det funkar fint med bikini/badshorts under dagen och en shorty på kvällen. Våtdräkt är inte inkluderat i nybörjarpaketet. Ta med yogamatta om du vill göra yoga.

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.