Privatlektioner Level 2 - Kroatien

Har du tagit kitekurser tidigare? Det här är paketet för dig som vill känna dig lite säkrare, eller drömmer om att ta dig till nästa nivå. I Kroatien får du en instruktör som är anpassad till din nivå, och jobbar för att höja den.

en vanlig dag I KROATIEN

En vanlig dag börjar med en god frukost på campet, med frukt, kaffe, te, yoghurt, ägg, skinka, ost och olika bröd. Vinden börjar oftast inte blåsa förrän mellan 12 och 15, så du har gott om tid att njuta av morgonkaffet, maten och utsikten. Om du är uppe tidigt kan du spela tennis eller träna på det lokala gymmet innan frukost. Vi kör tillsammans till kitespoten, tio minuter bort. Där möter ni era instruktörer och sätter igång med kitekursen. Det är alltid bara en elev per instruktör, så du är garanterad bra feedback och snabbare inlärning än vid en kurs i grupp. Vi kör tillbaka till campet när solen börjar gå ner, runt sjutiden. Middag serveras klockan nio. Middagen kostar 18 euro och inkluderar en huvudrätt med fisk kött eller vegetariskt, sallad och en efterrätt.

VEM PASSAR DET FÖR?

Det här paketet är designat för dig som tidigare tagit en nybörjarkurs på snö eller vatten. Du önskar extra hjälp på vattnet, antingen för att bli en trygg och självständig kitesurfare, eller för att börja med hopp och rotationer. Våra instruktörer vill anpassa kursen efter dina förutsättningar och din nivå, därför sätter ni tillsammans ihop en plan för veckan.  Ni kommer att kitea på vår närmaste spot, en flodmynning med platt och långgrunt vatten. Vi önskar att du ska lära dig så mycket som möjligt för att bli en självständig kitesurfare – både teoretiskt och praktiskt. Samtidigt vill vi att du ska ha det kul i vattnet, bli sugen på mer kitesurf, och träffa massor av roliga människor.


Inkluderat

       • 7 nätter övernattning i 4**** hus med AC och wifi
       • 7 frukostar
       • Fri användning av gymmet på morgonen mellan kl 7-8
       • Transfer till och från kitespot
       • 6 timmar kitekurs (om du har egen utrustning till alla lektionstillfällen erbjuder vi 1,5 timmar extra lektion. Det kräver att du har med flera kitestorlekar för olika vindstyrkor)
       • Nödvändig utrustning (kite, bräda, hjälm, bom). OBS: Ta med våtdräkt (shorty) och våtskor
       • Kiteutrustning är bara inkluderat under lektionstimmarna. Utanför dem är det möjligt att hyra utrustning.
       • Det ingår även ett veckokort som ger tillgång till alla faciliteter på kitespoten: Rescue båt, omklädningsrum, toaletter, dusch och luftkompressor.

tillägg

  • Transport till och från flygplats
  • Alternativa aktiviteter och dagsutflykter
  • Lunch och middag
  • ”Transfer pack” (Transport till restaurang, supermarked, kite spot)
  • Eventuell hyra av kiteutrustning utanför lektionstimmarna
  • Tennis

boende i kroatien

Kroatien

Kroatien erbjuder avslappnande och adrenalinfylld semester, med fina kiteförhållanden, idylliska stränder, vingårdar, tennis, volleyboll och vackra berg. Våra hus ”Lemon house” och Kiwi house” ligger bara tio minuter från kitestranden.

Säsong: 19. juni - 28. august
Passar: Level 1, level 2 och kiters pack
Ålder: Från 18 år

visa

Info

Ankomst

Ankomst- och avresedag är onsdagar. Split är den närmaste flygplatsen, ca. 1h 40 min med bil från campet. Det går direktflyg från de flesta stora städerna i Skandinavien och resan tar omkring 2h 45 min. Från övriga Europa går det också gott om direktflyg. Kolla in Easy Jet, Lufthansa och Croatian Airlines.

 

SAS: direktfly från Stockholm, Göteborg, Oslo, Bergen, Köpenhamn
Apollo: direktflyg från Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik, Evernes, Bergen
Ving: direktflyg från Stockholm
Norwegian: direktflyg från Oslo, London

 

Dubrovniks flygplats ligger något längre bort (2,5h), men det är möjligt att ordna transfer till campet även därifrån.

 

Kontakta oss om du behöver hjälp kring flygresan, skulle vilja komma en annan dag eller om du har några andra frågor kring ankomst/avresa: marit@lapoint.no

 

FLYG

Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

Transfer

Lapoint arrangerar pick up till och från flygplatsen. Sänd oss ett mail med dina flygtider om du önskar detta. Priset beror på hur många som kommer samtidigt. Det tar 1h och 40 min till campet från Split. Se till att landa och åka på onsdag morgon för att dela samma transfer som övriga gäster.

Måltider

Frukost ingår i priset, med stort urval som färskpressad juice, kaffe, te, yoghurt, frukt, skinka, ost och olika sorters bröd. Det finns kyl där du kan förvara lite egen mat för att exempelvis ha till lunch. Man kan också köpa mat och dryck på caféet på kitestranden. Vi äter middag tillsammans på campet fem dagar i veckan. Kroatisk gastronomi baseras på medelhavsköket och kombinerar hälsosamma och smakfulla ingredienser. Middagen består av en huvudrätt på fisk, kött eller vegetariskt, med tillhörande sallad och efterrätt.

Glöm inte

Sängkläder, handduk (ej till stranden) och alla faciliteter är inkluderat på campet. Handduk till stranden är inte inkluderat.

Vad ska jag ta med?

Kom ihåg att ta med handduk att ha på stranden, solkräm, solhatt och en varm tröja eller lättare jacka för att ha på kvällen. Det funkar fint med bikini/badshorts under dagen och en shorty på kvällen. Våtdräkt är inte inkluderat i nybörjarpaketet. Ta med yogamatta om du vill göra yoga.

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.