Kiters Pack

- Paketet för dig som kan kitea och har egen utrustning
- Vi har de perfekta destinationerna där du kan utvecklas tillsammans med andra kiteare.
- Få tips och bli motiverad av vår personal på plats.
- Möjlighet att köpa coaching från våra professionella instruktörer. En timme professionell coaching är inkluderat i Sardinien-paketet.Vem passar kursen för?

    • Kiters Pack är till för självständiga kiteare som önskar en resa till en fantastisk kitedestination, möta nya vänner, få kitea och utvecklas massor, och vara med på andra aktiviteter som erbjuds på de olika destinationerna. Det är ingen instruktion inkluderat i Kiters Pack med undantag från Sardinien och Haukeliseter. I Sardinien är en timme coaching inkluderat. På Haukeliseter är ni totalt tio personer i Kiters Pack. Tillsammans med en coach blir ni motiverade att testa nya trix, hopp och rotationer och hoppbyggning. Det blir också fotosession.

Vad kommer jag lära mig?

    • Det är ingen instruktion i Kiters Pack, men det är bara att skriva ner det du vill lära dig på förhand. En vecka i perfekta förhållanden med oss ger dig garanterat utveckling. På våra camps möter du andra kiteare som inspirerar och motiverar dig att lära dig nya saker. Våra campchefer kommer hjälpa dig om du har teoretiska frågor om trix eller körstil. När du är utsliten efter all kiteing kan du prova på andra upplevelser istället exempelvis pastakurs eller hopp från klippor i Sardinien, vinutflykt i Kroatien, mountainbike i Esposende (Portugal), och mycket mer.

Inkluderat

FAQ

Vad är skillnaden på Level 2 och Kiters Back?

Kiters Pack kräver att du är en självständig kiteare som inte behöver extra hjälp för att komma igång på vatten eller snö. Om du deltar i Level 2-kursen får du en egen coach som följer dig genom veckan och och hjälper dig att utvecklas från nivån du är på. På vintern (snö) är Level 2-paketet annorlunda än på sommaren (vatten). På vintern är det Level 2 för de som har behov av extra hjälp och kursen körs i grupp om sex personer på en instruktör.

 

Jag kan kitea på snö, men har aldrig provat på vatten. Borde jag välja Level 2 eller Kiters Pack?

Kite på vatten är mer krävande än på snö. Vi rekommenderar alla snökiteare som inte kiteat på vatten förr att ta en Level 2-kurs för att få extra hjälp att komma igång och få ut mest möjligt av veckan.


Jag har ingen egen utrustning, kan jag vara med i alla fall?

Ja, var gärna med. Kiteutrustning kan hyras under din vistelse med oss. Det förutsätter dock att du har god kontroll och är en självständig kiteare. Du har själv ansvar för utrustningen du hyr och eventuell ersättning om något händer. Ta kontakt i god tid på förhand om du önskar hyra utrustning.

 

Vad är skillnaden på Kiters Pack på sommaren och Kiters Pack på vintern?

På vintern har alla i Basik en coach på tio deltagare som motiverar, tar bilder och ger tips. På sommaren är Kiters Pack för självtändiga kiteare och ingen instruktör är inkluderad.

Destinationer

Portugal

Sardinien

Zanzibar

Kroatien

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.