Kitecamp i Porto Botte, Sardinien

Porto Botte är en av de mest vindsäkra platserna på Sardinien och i Italien över lag. Vattnet är platt, det är massa plats och det är långgrunt 300 meter ut. I Sardinien får du sol, stabil vind, långa stränder, kristallklart vatten och god italiensk mat.

Sardinien

Sardinien (”Isola del Vento” – vindens ö) är en italiensk ö i Medelhavet mellan Italien, Spanien, Tunisien och söder om Korsika. Här ligger de mest fantastiska kitespoten på rad och bjuder på både plattvattenlaguner och vågor. Flamingo vadar i rosa prakt i lagunerna bakom kiteplatsen. Sardinen är också ett paradis för klättring. Ön är full med klippor och sten, och har en rad etablerade klätterställen, de flesta med bultade leder. På en av Lapoints utflykter till Porto Pino är det möjligt att klättra upp för den 11 meter höga klippan som man också kan hoppa från.

Vem passar det för?

På Sardinien får du kvalitetskiting, vacker och varierad natur, god mat och färgstarka solnedgångar. Vi samarbetar med Marcos kiteskola. Han är den enda som har licens att hålla kurs i Porto Botte och därför får du mycket plats att kitea på. Marco har över tio års erfarenhet med kurser i Porto Botte, och ser till att du får ett optimalt uppehälle på Sardinien. De som redan kan kitea kan öva på nya trix, bli inspirerade av andra och njuta i det fina vattnet. I tillägg kan vi garantera god, hemmaproducerad italiensk mat.






kitepaket

Kiters Pack

låter bra

Kite coaching

Jag är redo!

Bed & Breakfast

Jag är redo
Perfekt ställe för kite! Jag kommer rekommendera det!!! :)

Christopher

Boende

Bo på Sardinien

Villa Marco’s

Lapoint är stolta över att erbjuda kitecamp med ekologisk, närproducerad mat! Vi bor i ett hus på Marcos gård bara tio minuter från kitespoten Porto Botte. Det är ett stort, hemtrevligt hus med trädgård och havsutsikt.

Säsong: Maj - Oktober
Passar: Alla nivåer
Ålder: Från 18 år

visa