Kite CampSardinien, Italien

Lapoint kite house Sardinien, Italien

Upplev den genuina delen av Sardinien på vårt kitecamp. Vi bor tillsammans med en lokal kitelegend, Marco, och hans familj i en bekväm villa på en traditionell italiensk gård. Här är vi omgivna av vacker natur och kitespoten ligger bara tre kilometer bort. På gården finns det gäss, ankor och höns som alla strosar omkring bland fält av grönsaker och frukt. Marcos familj producerar ost, ägg, olivolja, marmelad, kikärtsmjöl och utsökt honung - du får självklart smaka på allt!

Hitta till oss

Ta dig till paradiset

Såhär tar du dig hit

Ankomst och avfärd är på onsdagar. Det är ingen kitelektion på ankomstdagen, så du kan anlända till campet när du än behagar. 

Cagliari Flygplats: En timma från campet ligger den närmsta flygplatsen, Cagliari. De flesta större städerna i Europa flyger direkt till Cagliari, men du kan också flyga dit via Milano eller Rom med Alitalia.

Alghero Flygplats:Det finns prisvärda, direktflyg till Alghero varje onsdag från Oslo, Stavanger, Göteborg och Köpenhamn. Flygtiden är cirka 3,5 timmar. Kolla på www.tui.no, www.tui.se och www.tui.dk för bra erbjudanden. Därifrån till campet tar det tre timmar med bil, antingen via taxi eller via hyrbil från flygplatsen. 

Olbia Flygplats: Det finns billiga, direktflyg till Olbia med Apollo, Ving, Sas och Norwegian. Olbia ligger 4-5 timmar med bil från campet. 

Med tåg/bil och färja: Vill du resa, men samtidigt måna om klimatet? Ta med dig några vänner, res till oss via bil eller tåg och stanna i två-tre veckor istället! Färjor går från Italien, Frankrike, Korsika och Spanien varje vecka. Gå in på https://www.directferries.co.uk/sardinia.htm för detaljer.

Adress

Agriturismo Golfo Palmas , Strada Statale 195, km 91 , Bivio Porto Botte , 09010 San Giovanni Suergiu, Italien

Transfer (från flygplats/station till campet)

Transfers från/till flygplatsen är inte inkluderat i paketpriset, däremot så hjälper vi dig gärna att organisera en chaufför åt dig. Priser beror på hur många personer ni är som delar på bilen. För ett grönare alternativ rekommenderar vi dig att ta tåget från stationen vid flygplatsen som heter "Cagliari-Elmas" till stationen "Carbonia Serbariu”. Tågbiljetten kostar bara €5 och taxi från tågstationen i Carbonia till campet €10. Kolla in tågtiderna här: http://www.trenitalia.com/

Transferpaket

Om du önskar transfers från campet till kiteplatsen, matbutiker, restauranger och en dagsutflykt till fina Porto Pino, kom ihåg att lägga till “transferpaket” i din bokning här på webben. Transfers från flygplats är inte inkluderade i det här paketet. 

Hitta flyg

Det finns många olika alternativ på resor för att ta sig hit. Vi rekommenderar att du kollar på www.momondo.com, charterflyg och www.alitalia.com för schyssta priser på flyg.

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete