Villa Marco’s - Sardinien

Lapoint är stolta över att erbjuda kitecamp med ekologisk, närproducerad mat. Vi bor i ett hus på Marcos gård bara tio minuter från kitespotten Porto Botte. Det är ett stort, hemtrevligt hus med trädgård och havsutsikt.

Villan

På Marcos familjs gård finns bland annat grisar, kor och hönor. Härifrån får familjen både kjött, mjölk, ägg och ost, samt grönsaker, olivolja och frukt. På campet serveras ägg, sylt, honung och pajer som är producerade helt från gården. Vakna upp och starta dagen med te eller kaffe, bröd, sylt, honung, säsongens frukt, ägg, ost, italiensk skinka och färsk fruktjuice.
Info

Faciliteter

TRÄDGÅRD

Utanför huset har vi en stor, mysig trädgård, halvt om halvt fungerande internet och tv. Det är fina springområden runt campet för de som vill ta en löptur innan frukost.

 

DUBBELRUM

Vi har fyra dubbelrum med eget badrum och AC. De är fortfarande bara utrustade med dubbelsängar, så om det inte finns lediga dormplatser måste dubbelrum bokas tillsammans med en annan gäst.

 

DORM
Att dela rum är ett bra sätt att lära känna nya människor. Vi har två dorms med plats till tre eller fyra personer. Båda har med eget badrum och AC

YOGA

Om du väljer till yoga till din bokning får du under veckan ta del av tre tillfällen ashtangayoga samt ett powerpilatespass som äger rum innan frukost. Vår yoga- och pilatesinstruktör Ewa Zdun är en underbar person som vanligtvis bor i Sardinien med sin familj. Hon har en examen från Academy of Physical Education i Warszawa, Polen. Ewa har under flera års tid tränat och undervisat i yoga och pilates och har även arbetat som personlig tränare på gym i Polen och Italien. När Ewa inte ägnar sig åt yoga eller pilates älskar hon att kitesurfa.

Paket

Kiters Pack

låter bra

Kite coaching

Jag är redo!

Bed & Breakfast

Jag är redo

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.