Kiters Pack - Kitesurfing Sardinien

Detta är paketet för dig som kan kita och har egen utrustning. På Sardinien får du plattvatten och massa plats. Det är bara att skriva ner trixen du vill lära, en vecka i sådana förhållande ger garanterat resultat

EN VANLIG DAG PÅ SARDINIEN

På Sardinien vaknar du upp till en härlig frukost, med husets ost, italiensk skinka, tomater från trädgården, kaka, bröd (ofta hembakat), sylt och massa mer. Vinden kommer oftast runt 11-tiden så vi har gott om tid. Vi kör tillsammans till kitespoten, tio minuter bort. En vecka med bra vind på Sardinien kommer ta dig steget vidare i din kiteing. Tillsammans med andra kiteare blir motiverad. Utnyttja gärna coachingtimmen till att få tips på vilka trix du bör öva på härnäst. Vi drar tillbaka till campet igen när solen går ner vid sjutiden. En härlig middag och vin serveras klockan 21.00 (20 EUR).

Vem passar det för?

God vind, härliga lokaler, vackra flamingo, sol, platt vatten och massa plats. Sardinien bjuder på så otroligt mycket.. Här kan du kitea i perfekta förhållanden och bli motiverad till att lära nya saker. Inkluderat i priset är en timme med coaching av en professionell instruktör som ger tips om det du önskar lära dig.

När du är utsliten efter kiteingen drar vi till vackra Porto Pino och hoppar från klipporna ner i det kristallklara, turkosa vattnet. Här kan du också friklättra. Det är också möjligt att vara med på pastalagarkurs och vinkurs.


Inkluderat

1 Vecka

 • 7 övernattningar

  7 frukostar

  En timme personlig coaching från en av våra professionella instruktörer.

 • Rescue boat
 • Medlemskort för att kitesurfa på Porto Botte.

2 Veckor

 • 14 övernattningar

  14 frukostar

  Två timmar personlig coaching från en av våra professionella instruktörer.

 • Rescue boat
 • Medlemskort för att kitesurfa på Porto Botte.

 

Ej inkluderat

Middagar (20 EUR per måltid på campet, två middagar äts ute på restaurang)

Lunch

Transfer till och från flygplats

Transport till kitespot, restauranger och matbutik

Hyra av SUP, SUP-yoga, yoga och pilates

Hyra av cykel

Andra aktiviteter (surfa, båttur, kabelbana, vingård)

Boende

Villa Marco’s

Lapoint är stolta över att erbjuda kitecamp med ekologisk, närproducerad mat! Vi bor i ett hus på Marcos gård bara tio minuter från kitespoten Porto Botte. Det är ett stort, hemtrevligt hus med trädgård och havsutsikt.

Säsong: Maj - Oktober
Passar: Alla nivåer
Ålder: Från 18 år

visa

DETALJER

HUR MAN TAR SIG HIT

Ankomst- och avresedag är onsdagar. Cagliari är den närmaste flygplatsen, ungefär en timme från campet. Vi rekommenderar att du bokar med SAS/Norwegian, Alitalia eller KLM, beroende på varifrån du reser. Vissa av de mindre flygen med Lufthansa accepterar inte kiteutrustning ombord, men detta är en bra alternativ om du reser utan utrustning. Det går direktflyg från München (Lufthansa), Zurich (Swiss Airlines), Amsterdam (KLM), London (Easy Jet) och Frankfurt (Condor).

 

Det billigaste alternativet från Skandinavien är att flyga till Alghero och hyra en bil för veckan. Det går direktflyg till Alghero varje onsdag från Oslo, Stavanger, Göteborg och Köpenhamn. Flygtiden är 3,5 timme och flygen är ofta billiga. Det tar 3 timmar att köra från Alghero till campet, och du kan hitta prisvärda hyrbilar på flygplatsen. Med hyrbil får du extra flexibilitet att utforska Sardinen på egen hand. Kolla in www.tui.nowww.tui.se eller www.tui.dk. Ytterligare ett billigt alternativ från Skandinavien är att flyga direkt till Olbia och hyra en bil för veckan. Det går direktflyg med charterbolagen Apollo och Ving samt SAS och Norwegian. Olbia ligger ca 4 timmars biltur från campet.

Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

 • Transport

 • Kom ihåg att lägga till ”Transferpaket” till din bokning om du inte planerar att hyra bil. Transfekpaketet inkluderar transfer till och från kitespoten, matbutiker, restauranger och en dagsutflykt till vackra Porto Pino. Pris: 130 Euro

  Taxi till och från flygplatsen i Cagliari är inte inkluderat i Transferpaketet. Lapoint kan hjälpa dig att organisera det. Skicka oss ett mejl med ditt flightnummer och ankomsttid om du vill bli upphämtad på flygplatsen. Priset beror på antalet personer som delar (35-80 euro per person). 

 •  
 • Tåg: Det billigaste alternativet är att ta tåget från flygplatsen som stoppar vid Carbonia, vilket ligger 20 minuter från campet och kostar endast 5 Euro.

 •  
 • Kolla tidtabellen på http://www.trenitalia.com/, ange avresa från  ”Cagliari-Elmas”  och ankomst till ”Carbonia Serbariu”. Transfern mellan tågstationen i Carbonia till campet kostar 10 euro. Tänk på att sista tåget från Cagliari Elmas (flygplatsen) avgår vid 20:45. Det går inte att beställa taxi från Alghero eller Olbia till campet.

 • Måltider

 • Frukost är inkluderat i priset. Vi har ett litet kylskåp där ni kan förvara egna matvaror för lunch, snacks etc. Vi äter hemmalagad middag på campet 5 dagar i veckan, tillagad av Mama Patricias med egen producerade råvaror med italienska recept. (Priset är 20 EUR per middag inklusive närproducerat vin), 2 dagar drar vi tillsammans ut och äter på det bästa restaurangerna på halvön Sant’ Antioco. 

Kom ihåg

Sängkläder, handduk och användning av alla faciliteter på campet är inkluderat. Det finns internet på gården. Vad ska jag ta med? Handduk till stranden, solskydd, solhatt, öronproppar, myggmedel och en varm tröja/jacka. Ta med lång våtdräkt om du reser i april, maj eller september. En shorty räcker under sommarmånaderna. Ta även med klätterskor om du gillar att klättra.

Adress

Agriturismo Golfo Palmas Strada Statale 195, km 91 09010 Sant’Antioco Carbonia-Iglesias Italia

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.