Kitecamp i Paje, Zanzibar

Oändligt vita sandstränder, kristallklart turkosvatten och stabila vindförhållanden: Zanzibar är en av de vackraste kite destinationerna i världen. Paje är välkänt för att vara det bästa kiteområdet på ön, tack vare dess ständiga vindar och en perfekt platt lagun.

Kitesurfing i Paje

Den historiska krydd-ön Zanzibar är ett litet idylliskt paradis utanför östra Afrika, i Tanzania. Njut av de mest magiska stränderna och kitespotterna som du kan tänka dig, omgiven av palmer med kokosnötter, gyllene sand och turkost vatten. Det här är den perfekta platsen att kombinera din kitesemester med ettafrikanskt äventyr du sent kommer att glömma. Det finns två vindsäsonger i Zanzibar, och riktningen är alltid side onshore. Den första säsongen är från mitten av december till slutet av februari, med "Kaskasi-vinden" som blåser från nordost. Den andra säsongen är från mitten av juni till mitten av september med den sydostliga "Kusi" -vinden.

Vad kan jag förvänta mig?

Vårt kite camp Zanzibar ligger 150 meter från vår privata strand och 10 minuters promenad från den fantastiska lagunen Paje, där vårt kitecenter ligger. Det finns både grunt vatten där nybörjare kan strata med sina första meter, och perfekt plattvatten för kiters som vill träna tricks eller bara cruise runt och njuta av de vackra omgivningarna. Det finns en revbrytning ca 1,5 kilometer offshore med perfekta vågor för kitesurfare. På Zanzibar hittar du en spännande och färgstark kultur, och ön erbjuder på massvis att göra. Vi har valt ut något av det bästa för att få ut det mesta av din vistelse, även när vi inte kitear. Lämna mörka vinterdagar, regn, slush och bekymmer hemma och häng med i en vecka till paradiset!

Kite paket

Level 1

Ja tack

Kiters Pack

Låter bra

Boende

Här bor du ca 150 meter från en privat starnd med något av världens vackraste kitesurfing stränder.

Camp Zanzibar

Säsog: 23 december - 3 februari
Passar: Alla nivåer 

Ålder: Från 18+ (ungdomar och barn kan komma i sällskap med vuxen).

Take me there