Kitecamp Zanzibar

Stora vita sandstränder, kristall klart turkost vatten och stabila vindar. Zanzibar är en av de mest vackraste kitedestinationerna i världen. Paje är känt att vara det bästa kitestället på ön, tack vare de stabila vindarna och sin perfekt platta vattenlagun.

Zanzibar

Den historiska kryddön Zanzibar är ett litet idylliskt paradis utanför Tanzanias kust i Östra Afrika. Njut av de mest drömliknande stränder och kitespots som du kan föreställa dig, omgivna av kokospalmer, gyllende sand och turkost vatten. Detta är det perfekta stället för att kombinera din kitesemester med äventyr som du aldrig kommer glömma. Det är två vindsäsonger i Zanzibar, och riktningen är alltid "side onshore". Första säsongen är från mitten av December till slutet av Februari där "kaskasi vindarna" blåser från norr. Andra säsongen är från mitten av Juni till mitten av September med de sydöstliga "Kusi"-vindarna.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

Vårt kitecamp i Zanzibar ligger 150 meter från vår privata strand och 10 minuters promenad från den fantastiska lagunen i Paje där också vårt kitecenter ligger. Det finns ett grunt rev där nybörjare kan åka deras första meter, och perfekt platt vatten för kiteare som vill öva på trick eller bara åka runt och titta in den fina omgivningen. Det finns ett reef break ca 1.5 kilometer ut i havet med en perfekt våg för kitesurfare. Det är säkert att lämna kiteutrustning och en ryggsäck på vårt kitecenter och på vår privata strand, eftersom vi alltid har några som håller koll på våra saker. Lämna oron hemma och häng en vecka i paradiset med oss.

Kite paket

Level 1

Kiters Pack

Boende

Camp Zanzibar

Säsog: 31 december - 11 februari
Passar: Alla nivåer 

Ålder: Från 18+ (ungdomar och barn kan komma i sällskap med vuxen).

Take me there