Camp Zanzibar

Kitesurfa på en av de finaste kitespotsen du kan drömma om! Välkommen till charmiga Paje på sydöstliga kusten av Zanzibar. Här finns bra stabila vindar, pudervita stränder och kristallklart turkost vatten.

VillaN

Du kommer att bo i mysiga sovsalar eller dubbelrum med eget badrum, AC, myggnät och fläktar för varma nätter. Vi har sovsal med fire och sex sängar. Det finns hängmattor, mysiga chillområde i skuggan, WIFI, volleybollplan, ett Rocky Balboa gym och mycket mer. Vår privata strand ligger 150 meter från campet och erbjuder vita stränder med turkost vatten. Den bästa kitespoten och vårt kitecenter ligger bara 10 minuter iväg längs stranden.Information

FLyg

Du kan boka flyg hela vägen till Zanzibar, och du kanske måste börja resan en dag innan för att anlända på söndagen. Bra flygbolag är Qatar, Emirates, JetAirFly, Condor (Lufthansa), Turkish Arlines, Kenya Airways, KLM och Swiss Airlines. Det billigaste alternativet är att flyga till Dar Es Salaam, som är en stor stad på fastlandet för att sedan ta ett flyg eller färja till Zanzibar.

 

Flyget från DAR till ZNZ (Zanzibar International Airport) ligger på ca 70$ enkel väg. Du kan kolla flygbolag såsom: Coastal Air, Zan Air, och Precision Air. 

 

Färjan ligger på ca 35$ enkel väg, och du kommer behöva ta en taxi från flygplatsen till färjeterminalen. Det kostar ca 20$ beroende på hur bra du är på att pruta.  Alla är snabba färjor. Det tar ca 1 1/2 till 2 timmar att ta sig från Dar till Stone Town (närmaste stora staden från Paje, ca 45 minuter iväg).

 

Ankomst & TRANSFER

Ankomst och avresedagar är söndagar. Vi ordnar transfer till och från flygplatsen och färjeterminalen i Stone Town (om du flyger till fastlandet och tar färja därifrån). Transfer är inkluderat i priset om ankomst och avresa är på söndagar. Det kan vara en bra ide att åka hemifrån på lördagen (med tex. Turkish Airlines, Kenya Airways eller KLM) för att anlända i Zanzibar söndag morgon. Ge oss ankomsttid och flygnummer.

FACILITeter

Alla faciliteter på campet är öppna för dig, och allt är inkluderat i priset! Ett Balboa gym, cyklar, en privat strand, volleybollplan, spel och filmer, skuggade områden, hängmattor, WIFI +++ 

Dubbelrum

Det finns sex dubbelrum på hotellet. Alla har AC, fläktar, myggnät och badrum.

Dorm

Att dela rum är ett roligt och bra sätt att lära känna nya människor på. Vi har firebäddars och sexsängars sovsal med AC, fläktar, myggnät och badrum. Vi erbjuder också Zanzibar-inspirerande bungalows på skolområdet bredvid campet, dessa har 4 bäddar med badrum, el, myggnät och fläktar (ingen AC).

Mat

Frukost och middag är inkluderat i campveckan. Måltiderna på campet är lagade av vår erfarna kökspersonal, som lagar traditionell Swahili mat kombinerat med det europeiska köket. Frukosten består oftast av olika frukter, egg och juicer. Middag är varma rätter, antingen swahili eller europeiska rätter som serveras med sallader och såser.

Aktiviteter och turer

När du vill ha en paus från att kitesurfa, men är för rastlös för att ligga och chilla på vår privata strand, erbjuder Zanzibar massvis med fartfulla, kulturella, aktiva och vackra aktiviteter. På campet är två av våra favoritaktiviteter inkluderade i priset, men där finns många andra spännande upplevelser som Zanzibar kan bjuda.

-Kryddturer

-Jozani forest

-Chumba Island

– Reef walk

– Sunset cruise

-Blue safari

– Scooter uthyrning

-Guidade snorklings och dykningsturer

-Big game fishing eller Swahili fishing

– … Och mycket mer

Glöm ej

Lakan, handduk och tillgång av faciliteterna på campet är inkluderat. Kom ihåg strandhanduk, solkräm, solhatt och en hoodie för kvällarna. Vattnet är varmt, runt 26°c, men du borde ta med dig en långarmad rashie för att skydda din hud från solen. Valutan är Tshilling och 2200 Tsh är ungefär 1US $. 

Zanzibar Adventure School. Paje, Zanzibar, Tanzania.  P.O BOX 915

PAKET

Level 1

Ja tack

Kiters Pack

Låter bra

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.