Våra kursnivåerLapoint Kitesurfkurser

Vårt sätt att lära ut kitesurf

Efter 10 års erfarenhet av att lära ut kitesurfing / kiteboarding och snowkiting har vi samlat på oss mängder av erfarenheter. Vi har alla varit nybörjare från början och vi minns fortfarande den euforiska känslan av att få åka sina första meter med kiten. En av de saker som vi älskar med att lära ut är just att få dela den där känslan med våra gäster. Under åren har vi utvecklat två nivåer av kitekurser, en för nybörjare och en för självständiga kitesurfare. Vi erbjuder också “kite & stay” för avancerade kitare, som kan pusha sin nivå och utvecklas tillsammans med likasinnade på campet.

Individuell feedback

Vi strävar alltid efter att ge individuell feedback. Instruktörerna kommer att se vad du behöver öva på, hjälpa dig att undgå vanliga misstag och få dig att uppnå målen med kursen.

Hitta rätt förhållanden 

Att veta hur olika vindar fungerar är en viktig del av kitesurfing, och varje spot du kitear på ser annorlunda ut än det förra. Vindstyrkan ändras med riktningen och termiska vindar är alltid starkare än på prognosen. Våra instruktörer är experter på sina spots - de kan de termiska vindarna, vet när det funkar att kitesurfa och när det är bättre att stanna på stranden.

Kurser

Våra kursnivåer

Andra kite camps

Vad väntar du på? Välj ett kitecamp för din nästa drömresa!