Lapoints Julkalender

Vinn en vecka för 2 på din drömdestination. Varje söndag fram till jul drar vi en ny vinnare. Det är enkelt att delta, se nedan för mer.

VINN FANTASTISKA PRISER

Vi tycker vintern är den bästa tiden för tropisk surf, så i december kommer vi att ge bort ett surfpaket för två på era FAVORITCAMP - VARJE SÖNDAG.

HUR DELTAR MAN

Allt du behöver göra för chansen att VINNA är att tagga din surfkompis, ta en rejäl titt på vår hemsida & berätta vilket camp du vill bo på i kommentarsfältet på Julkalender-videon, och registrera dig nedanför. Lätt som en plätt!

Scrolla vidare för att se om du är en av de lyckliga vinnarna.

23. DEC: Denna veckas lyckliga vinnare Felicia Jul Nielsen kommer åka på äventyr till bali med sin surfkompis Emilie Ida Larsen. Kontakta stine@lapoint.no för att ta emot ditt pris.

 

16. DEC: Denna veckas lyckliga vinnare Katrine Mathina Schlichting kommer åka på äventyr till costa rica med sin surfkompis Nadia Rosgaard Lauritzen. Kontakta stine@lapoint.no för att ta emot ditt pris.

 

9. DEC: Denna veckas lyckliga vinnare Tove Bazso kommer åka på äventyr till bali med sin surfkompis Anton Svensson. Kontakta stine@lapoint.no för att ta emot ditt pris.

 

2. DEC: Denna veckas lyckliga vinnare Louise Krüger kommer åka på äventyr till Sri Lanka med sin surfkompis Stine Elise Lunde. Kontakta stine@lapoint.no för att ta emot ditt pris.