Surfcamp Sri Lanka - Vinnarna är...

Den senaste veckan har vi kört en tävling där du har kunnat ta hem ett efterlängtat surfpaket för två på surfcampet i Sri Lanka i höst.

SURFRESA TILL SRI LANKA

Sri Lanka är en ö som ligger sydöst om Indien och är ett tropiskt paradis med vågor i världsklass. Vågorna passar alla nivåer och surfkurserna hålls i de harmoniska och vackra omgivningarna. Sri Lanka är som en lustgård av vackra stränder, tropiskt klimat, yoga och god mat. Här hittar du även flera sevärdheter att besöka från världsarvslistan och alla dessa möjligheter gör landet till en fulländad destination för surfare och äventyrare.

SOL, SURF & YOGA

Efter flera reser runt jorden i jakten på den perfekta surfen har vi förstått att en viktig ingrediens till en fulländad surfsemester är att ha någon att dela upplevelsen med. Därför kommer du ha det riktigt bra på vårt surfcamp på Srilanka, där du har möjlighet att träffa massa härliga människor. Det finns alltid någon att surfa eller njuta en drink på stranden med. Under din vistelse hos oss har du möjlighet att följa med på olika sociala aktiviteter. Så som yoga, safaris, besök till teplantage eller så kan du såklart välja att lägga upp dina dagar så som du själv önskar. Oavsett kommer du ta med dig minnen för livet hem.
Sri Lanka på film

A day in the life in Sri Lanka w. Lapoint Surf Camps

Adventures in Sri Lanka

Living and Surfing in Ahangama, Sri Lanka

Spot Check Sri Lanka

Camp life in Sri Lanka

#Goodtimes in Sri Lanka

Ocean awareness & surfing in Sri Lanka w/Ole Steffensen

SURFPAKET PÅ SRI LANKA

VILKET STÄLLE - PRECIS PÅ STRANDEN - VÄLDIGT TREVLIG PERSONAL OCH GÄSTER.

Jon Goldstein

Boende på Sri Lanka

Garden Villa

VÄLJ STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.