Surfcamp Marocko 2018 tävling – Vinnarna meddelade

De senaste veckorna har vi gett er möjligheten att vinna ett surfpaket för två till Marocko. Gick din dröm om en surfresa precis i uppfyllelse?

Surfresan till Marocko

Marocko ligger nordväst i Afrika och har en väldigt varierande natur med snötäckta fjäll, öken och vackra oaser. När du ger dig ut för att surfa på en av de milslånga sandstränderna möter du säkert en kamel eller två. Ett överflöd av vågor i världsklass tillsammans med färgrik kultur, låga priser och varmt och skönt klimat gör landet till ett perfekt resmål. I Taghazout har du gångavstånd till flera av de bästa vågorna och nära till restauranger och andra platser där du kan suga in den sköna atmosfären. Detta är ett land som garanterat kommer imponera på dig.

Priset inkluderar:

7 nätters boende
7 frukostar
5 middagar
5 dagar med surfutrustning
Surfkurs 5 x 2 timmar
Surfteori
Transport till surf lektionerna
2 yogaklasser

Surfpaket i Marocko

ÖVERLAG VAR DET EN OTROLIGT BRA UPPLEVELSE =)

Theis Smedegaard

BOENDE I MAROCKO

Lapoint surfcamp ligger 50 meter från havet i Taghazout som är ett litet samhälle strax norr om Agadir. Det är hjärtat av surfmeckat i Marocko och från surfcampets mysiga takterrass ser du en av landets längsta vågor. Det är absolut “the place to be” om du uppskattar vågor av första klass – både för nybörjaren och den erfarne surfaren. Att surfa i den gyllene solnedgången här är en unik upplevelse i sig och vi vågar påstå att du kommer hem med ett alldeles speciellt minne efter besöket hos oss på Lapoint i Marocko.

VISA

LA PAIX

Campet är ett litet hotell i mitten av staden och har två helt fantastiska takterrasser där vi äter, gör yoga, och avkopplande efter en lång dag av surfing.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

VISA

 

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.