Surfcamp Canggu - Bali

Vårt surfcamp i Canggu är himmelriket för dig som önskar en skön semester med grym surf och en mängd cafeer, restauranger och barer i en hipp surfmijö. Campet ligger i en fantastisk omgivning med korta avstånd till några av Balis bästa vågor.

Surfsemester i Canggu

Canggu är egentligen ett område med flera små landsbyar med grönska och risfält. Trots den lantliga känslan har Canggu en livlig atmosfär bland restauranger barer, shopping och spa. När du jobbat dig igenom utbudet här ligger trendiga och livliga Seminyak bara en kort scooter-tur bort. Vi tycker själva att detta är den perfekta setupen; exotiska omgivningar och fantastisk surf samtidigt som du har tillgång till shopping och nattliv om du också önskar det.

Surf, chill och nya vänner

Det är roligare om man har möjligheten att dela häftiga upplevelser med någon annan, antingen det är nya eller gamla vänner. På alla våra camp är det sociala i fokus och så är det även här. Under veckan hos oss kan du delta på flera olika aktiviteter antingen om du vill surfa non stop eller vara med på yoga, volleybollturneringar, gemensamma middagar och mycket annat. Allt för att du ska få mest möjligt av din surfsemester hos oss. Vi är säkra på att du kommer få en fantastisk surfresa och många nya vänner att dela upplevelsen med.


Canggu på film

Camp life in Canggu

Being a camp manager in Canggu

#Goodtimes in Bali

Bali surf spot guide

A day surfing with guest Ane Gyllstrøm at the Level 3 course in Bali

Surfpaket i Canggu

Du kan räkna med att Bali har fantastiska vågor för alla nivåer, i området kring Canggu finns många av dem och varje dag kör vi dit förhållanden är som är bäst. Vår förhoppning är att du ska få både en lärorik och rolig surfkurs med oss så att du också får ta del av allt det härliga surfingen ger. Antingen du ska lära dig cutbacks eller fånga din första våg så hjälper våra duktiga instruktörer dig, de har mycket kunskap och erfarenhet. Välj den nivå som passar dig bäst.

Fantastiskt ställe och människor!

Mats Thorsen

Boende i Canggu

Vårt camp i Canggu, Villa Tugha, ligger i ett lugnt och traditionellt område med kort avstånd till både restauranger och uteliv. Det finns alltid något att göra att göra mellan dina surf sessions, du kan bland annat chilla vid poolen eller utmana någon i bordtennis, volleyboll eller slackline.

Villa Tugah

Villaen i Canggu är omgärdat av vackra risfält och ligger bara en kort promenad från både fin surf och bra restauranger, i ett område där du får känna på den lokala kulturen.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa

Välj startdatum och boka din resa