Surf RetreatSouth, Costa Rica

Ett surf retreat för de ambitiösa och äventyrliga

En gömd skatt är vad vi kallar detta surfparadis i Costa Rica. På vår surf retreat sätter tidvattnet agendan för dagarna och vi lever och andas surfing. Vår oas ligger inom gångavstånd från havet och vår favoritsurfplats.

Kunskapsnivå

Mellan till avancerad

Vibe

Avslappnat

Säsong

Hela året

Hållbarhet

CO2-kompenserad

Så, vad kan du förvänta dig?

Ett surfäventyr olikt något annat

Här får vi ut det mesta av varje ögonblick. Vi vaknar innan solen hunnit gå upp över Costa Ricas vackra djungel och kollar surfprognosen. Vi tar lite kaffe, sträcker på oss och ger oss ut för att fånga magiska vågor medan vi ser soluppgången.

När vi kommer upp ur vattnet är det dags att njuta av en hälsosam frukostbuffé med klassisk costaricansk mat, tropiska frukter och smoothies.

Vi chillar på surfcampet, analyserar videorna från lektionen och sedan hoppar vi i vågorna för dagens andra surf.

På eftermiddagen kan du träna yoga, göra andningsövningar och åtnjuta djungeln omkring dig. Och kanske se en apa eller två!

Du kommer att surfa på fantastiska surfplatser, några välkända och några hemliga pärlor, där du surfar sida vid sida med de lokala surfarna och få se det bästa som södra Costa Rica har att erbjuda.

Det är en unik upplevelse för medel-och avancerade surfare som inte är intresserade av partyscenen (om du letar efter en feststämning så är vårt surfläger Santa Teresa den perfekta platsen!), utan snarare föredrar att gå och lägga dig tidigt för att fånga morgonens första vågor i soluppgången. Välkommen till vårt hem där vi sufar, sover och lever Pura Vida-livet!

Hållbarhet

Stranden är vårt hem. Vi lämnar den finare än innan vi kom hit.

Vi har bestämt oss för att ta hand om vårt hav, våra stränder och vårt samhälle. De är vår lekplats, vårt andra hem och vårt levebröd, och vi kommer att lämna dem bättre än vi hittade dem. Det betyder att alla våra anställda, vänner och gäster hjälper till med t.ex. återvinning och andra saker för att ta hand om miljön. Varje vecka har vi beach cleans på våra camps för att säkerställa att vi lämnar vårt andra hem lite renare än vi hittade det.

Lapoint crew
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete