Surfcamp Kalifornien

Kom och hälsa på vårt surfcamp i Kalifornien, precis norr om San Diego mitt bland fantastiska vågor, glada surfare och den typiska amerikanska surf-viben.

En surfresa till Kalifornien

Det här är det klassiska Kalifornien du växt upp med att se i filmerna, med sina långa stränder, cafeér och barer i skön amerikansk stil och en riktigt avspänd, lugn surf-vibe. Surfcampet i Kalifornien är det perfekta stället att lära sig surfa, det ligger i Encinitas precis norr om San Diego med gångavstånd till stranden och legendariska vågor för surfare på alla nivåer. Ät din frukost på granncafeét, surfa tills du är helt slut, stick ut och utforska kusten och ta en öl med dina surfpolare i solnedgången; livet för en surfare i Kalifornien kan inte bli bättre!

Stränder, surf & leenden

En lyckad surfresa beror på många saker, men viktigast är den sociala aspekten, det är därför vi på våra surfcamp fokuserar på good times. Vi vet att personen du delar en perfekt våg med nere på stranden, eller skålar med i solnedgången kan bli en vän för livet, så vi ordnar massor av aktiviteter och utflykter du kan ta del av om du inte bara vill surfa dygnet runt. Oavsett så är vi säkra på att du kommer uppleva många episka ögonblick på vårt surfcamp i Kalifornien, och alltid ha någon att dela dem med!Surfpaket i Kalifornien

Kalifornien levererar ständigt utmärkta förhållanden och fantastiska vågor för surfare på alla nivåer. Oavsett om du surfar för första gången, lär dig ta gröna vågor, eller surfar helt självständigt så kan du dra nytta av de erfarna instruktörerna på vår surfskola och deras lokalkännedom för att få ut det mesta av din surfresa till Kalifornien. Våra paket har något för alla, se nedan för mer detaljer. Som alltid; hör av dig till oss så hjälper vi dig sätta ihop surfresan du alltid drömt om!

DET VAR EN HELT FANTASTISK UPPLEVELSE =)

Theis Smedegaard

Boende i Kalifornien

Bo på surfcampet i Encinitas, Kalifornien, som ligger bara 3 minuter från stranden, och har mysiga cafeér, surfshops och restauranger på gångavstånd. Campet har sköna ytor att hänga på, en tillbakalutad vibe, och det är den perfekta basen för att utforska den här delen av Kalifornien.

Surfhouse Encinitas

Bo på surfcampet i Encinitas precis norr om San Diego och njut av campets lugna surfvibes, sköna hangouts och de lokala cafeérna, restaurangerna och stranden!

Säsong: Juli - Oktober
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 21 år

Visa