Yoga & Surf Retreat

- Lapoints Yoga & Surf Retreat är för dig som känner dig inspirerad till ett äventyr både utom och inom dig själv.
- Ge dig själv en möjlighet att ladda om, och bli påmind om vilken fantastisk gåva det är att leva!

Instruktören

Greta Grøndahl är en 400h RYT yoga-instruktör, massör och ljud-terapist som strävar efter resan mot ett mer medvetet, levande och älskande liv.

Hon har rötter i Sverige, och över fem års internationell erfarenhet av att lära ut yoga. Hon har tränat med Marianne Wells Yogaskola i Costa Rica och Anandra George i Kauai innan hon genomförde 200 timmar Nada Yoga-träning i Indien.

Greta lär ut yoga-traditionerna inom Hatha, Vinyasa, Bhakti, Yin, Yogamassage, Kirtan, Shakti och Restorative, samtidigt som hon beaktar hur de olika stilarna växer ur samma frö av kärlek och självkännedom.

Greta uppskattar magin i varje persons yoga-resa och ser det som en ära att få dela vidare den kunskap hon fått från sina lärare.

va kommar jag att lära?

    • Baserat på hennes långa erfarenhet av att lära ut yoga i Indien, Jamaica, Hawaii, Spanien, Costa Rica och Panama, så har Greta satt ihop en vecka av yoga workshops, ljudterapi-sessions och surflektioner just för såna som du.

      Med bakgrund inom fysioterapi och psykologi-utbildning, kombinerat med 400 RYT Yoga, Ljud/Nada, Massage-träning och bästa möjliga surflektioner är Greta och Lapoint riktigt glada att kunna presentera den här uppfriskande upplevelsen för ditt fysiska, mentala och spirituella välmående

      Ge dig själv en möjlighet att ladda om, och bli påmind om vilken fantastisk gåva det är att leva!

Inkluderat

Vi instruerar yoga i vår dojo, på stranden och i naturen. Mer information hittar du under ”Schema” på resmålets webbsida.

Du kommer genomföra dagliga teorilektioner och workshops. För mer information, vänligen se våra destinationsspecifika veckoscheman.

HUR MÅNGA GÄSTER ÄR DET I VARJE GRUPP?

Vår retreat är begränsad till max 16 gäster för att säkerställa en optimal upplevelse.

 

HUR MÅNGA SURFAR SAMTIDIGT?

Det är upp till sex surfare per instruktör under grupp-lektionerna.

Alla instruktörer är certifierade inom hjärt- & lungräddning och första hjälpen för att garantera maximal säkerhet under lektionerna.

 

KAN JAG KÖPA EXTRA LEKTIONER OM JAG VILL SURFA MER?

Ja, det kan du! Det går att köpa både extra grupplektioner och privat coaching.

Destinationer

Portugal

SÖK STARTDATUM OCH BOKA DIN RESA