Level 3 surfkurs - Marocko

Krydda din surfresa med en smak av Marockos härligt blandade kultur. Surfa hela dagen och häng på vår magiska takterrass på kvällen.

EN VANLIG DAG

 • Frukostbuffé serveras klockan 09.00 var dag på vår takterrass med utsikt över havet och vågorna. Efter frukost beger vi oss till stranden för uppvärmning, genomgång och sedan surf, surf och surf. Efter två timmar i vattnet är endorfinnivån skyhög och det är dags för lunch. Efter det kan du spendera dagen precis som du vill; slappa på takterrassen, strosa på marknaden, eller surfa en gång till. Vi arrangerar middag på kvällen och efter det kanske en tur till Agadir lockar, eller så vill du bara ta det lugnt med något svalkande att dricka på takterrassen och vila upp dig inför morgondagens surf.

VEM PASSAR PAKETET FÖR?

  • Denna nivå är för dig som redan har tagit vår Level 2-kurs och/eller kan fånga midjehöga, gröna vågor på egen hand både till vänster och höger. Du är kanske ännu inte helt bekväm i huvudhöga vågor på egen hand, men vi surfar under kursen enkla rev, points och beach breaks, och ger dig all den kunskap du behöver för att få självförtroende att surfa de flesta bryt på egen hand – fokus på att paddla ut och paddla in i brytet, surfetikett och regler, och vilka peaks som passar dig bäst.


inkluderat

1 Vecka

     • 7 övernattningar
      7 frukostar
     • 5 middagar
     • Level 3 – surfkurs 5 x 2 timmar
     • Surfteori
     • 7 dagar med surfutrustning
      1 videofilmning och analys
      Transport till surf lektionerna
      2 yogaklasser

2 Veckor

       • 14 övernattningar
        14 frukostar
       • 10 middagar
       • Level 3 – surfkurs 10 x 2 timmar
        Surfteori
        21 dagar med surfutrustning
        2 videofilmning och analys
        Transport till surf lektionerna
        4 yogaklasser

3 Veckor

      • 21 övernattningar
       21 frukostar
      • 15 middagar
      • Level 3 – surfkurs 15 x 2 timmar
       Surfteori
       21 dagar med surfutrustning
       3 videofilmning och analys
       Transport till surf lektionerna
       6 yogaklasser
Level 3 gjorde mig självsäker i vattnet, nu är jag redo för nästan alla lineups

David

Boende

Bo på vårt Camp La Paix, hotellet med den absolut bästa takterrassen i området, där vi äter tillsammans, gör yoga och njuter av solnedgången. Camp La Paix ligger bara fem minuters gång från stranden, och en kort promenad från marknader, restauranger och kulturella upplevelser. Vi erbjuder dubbelrum, lägenheter eller dorm – så bara välj det som passar bäst för just dig. Alla som reser med oss måste ha fyllt 18 år när de är på plats.

La Paix

Campet är ett litet hotell i mitten av staden och har två helt fantastiska takterrasser där vi äter, gör yoga, och avkopplande efter en lång dag av surfing.

Säsong: Hela året
Passar: Level 1, 2, 3
Ålder: Från 18 år

visa

Värt att veta om din resa hit

Ankomst

Ankomstdagen är lördag, och det bästa är att flyga till Agadir, men även Marrakech är ett alternativ. Läs mer om transfer under fliken ”transport”.

 • Flyg

 • Det finns många olika flygalternativ för att ta sig hit och vi rekommenderar att kolla in www.momondo.se för att hitta din resa.

Transport

Vi arrangerar transfer både från Agadir och Marrakech under ankomstdagen (lördagar). Om du inte bokat flyg när du bokar din resa så kan du komplettera med flygtider i efterhand så att vi kan arrangera transfer.

 

Från Agadir

 • Lapoint arrangerar transfers för 15 EUR på ankomstdagen, länkade till Norwegians flygningar från Oslo, Stockholm och Köpenhamn. Vi kan arrangera transfer även andra dagar och tider till en kostnad av 30 EUR.

 

Från Marrakech

 • Vi kan ordna taxi för dig om du landar i Marrakech. Kostnaden för en taxi är 100 EUR. Taxin har plats för fyra personer och vi försöker koordinera detta så de som landar samtidigt kan dela taxi. Vi rekommenderar däremot att flyga till Agadir om du reser ensam.

Måltider

Frukostbuffé varje morgon, samt fem middagar är inkluderade varje vecka. De andra middagarna arrangeras gemensamt för de som vill, så du har alltid någon att äta tillsammans med även om du reser ensam.

VANLIGA FRÅGOR

Är flyg inkluderat i paketpriset?

Nej, du måste ta dig till resmålet på egen hand, men vi kan hämta upp dig på flygplatsen.

 

Finns det en kölista eller tillgängliga bäddar som inte visas på hemsidan?

Du är alltid välkommen till vårt hem, men om det inte visar lediga platser på hemsidan, så är vi helt fullbokade den veckan. 

 

Kan mitt startdatum vara flexibelt?

Mycket av det som är speciellt att bo med oss under veckan är att gästerna skapar kontakt tillsammans. Så därför är det endast de startdatum som visas på hemsidan.

 

Jag vill ha ett eget rum, hur går jag tillväga då?

Det bästa, och enda sättet för att få ett privatrum är att boka ett dubbelrum för 1 person. (Ja, detta betyder att du behöver boka ett helt dubbelrum för dig själv).

 

Hur bokar vi flera olika surfnivåer för varje gäst i samma bokning?

Boka det paket du vill ha tillsammans med de andra surfarna du reser med till samma nivå, och skicka oss ett mail till info@lapointcamps.com med bokningsreferens, och samtliga namn och nivåer. Så löser vi det för er, inga problem! 

 

Jag vill shredda hårt hela veckan. Vad händer om havet inte levererar bra förhållanden under min vistelse?

Var vänlig och läs igenom våra villkor för detaljer om återbetalning och ersättning.

 

Hur kommer surfförhållanden troligen se ut under min vistelse?

Vi hänvisar till Magicseaweeds ”säsongs” data för uppskattning av förhållanden, och våg- och vindhistorik.

 

Kan jag reservera en plats på campet för att tänka på det ett par dagar?

Ja, självklart! Läs igenom vår OPEN PURCHASE POLICY i vår FAQ avdelning för detaljer. 

Välj startdatum och boka din resa

Första tillgängliga startdatum efter det datum du sökt visas nedan.