Surfcamp Alentejo

Följ med till vårt surfcamp i Alentejo i södra Portugal med ändlösa stränder och traditionell portugisisk kultur. Här skiner nästan alltid solen och den lugna atmosfären bjuder in till att njuta en lugn stund i skuggan av ett av de många fruktträden.

Surfsemester i Alentejo

De många och långa stränderna medför flera olika vågor och det är svårt att inte hitta en peak för sig själv, men denna plats ger dig en inblick i det genuina Portugal. Det karakteristiske landskapet av åkermark varvat med små kustpärlor med den typiska Portugisiska arkitekturen. Bland mysiga strök och vitkalkade hus hittar du stort utbud på restauranger som erbjuder det traditionella köket. Här är du långt ifrån trafikkaos och högt tempo, ett perfekt ställe för återhämtning. Det är nära om du vill besöka Algarvekusten, men du kan också bara luta dig tillbaka i en solstol på stranden och slappna av, njuta av naturen, äta god mat och umgås - för det är just det som Alentejo handlar om.

Sol, vinranker och good times

Lapoints motto är #Goodtimes och en av de viktigaste ingredienserna på våra surfcamps är den sociala viben. Campen är en plats där du får möjlighet att träffa nya vänner som du kan dela din surfresa med. Vår trevliga personal finns på plats på campen i Alentejo för att välkomna dig och de finns till hands under hela din vistelse för att ge dig en oförglömlig surfsemester. Oavsett om du gör dina egna planer eller vill vara med på några av de aktiviteter eller utflykter som vi anordnar är chansen stor att du blir biten av samma surfbacill som oss - något som du sedan aldrig blir av med.Surfpaket i Alentejo

Alentejos kust är känd för sina oändliga stränder, något som ger oss ett hav av möjligheter när det kommer till att hitta fina vågor för surfkurserna. Antingen om du är här för att fånga din första våg eller lära dig hur man gör en bra cutback så erbjuder surfspotten i Alentejo både trygga och sporrande förhållanden. Välj det paketet som passar dig bäst och ta del av expertisen och kunskapen hos våra duktiga instruktörer.

Allt var superbra, det var mitt livs bästa vecka!

Elvira Nilsson

Boende i Alentejo

Huset i Alentejo är en gammal herrgårdsvilla som har blivit omgjord till flera mindre krypinn, så förvänta dig en genuin Portugisisk känsla med bra faciliteter och en riktigt skön vibe.

Villa Idillico

En trädgård full med apelsiner, citroner och persikor, bara en kort promenad från stranden, och med en unik lokal känsla gör denna villa till en härlig, klassiskt portugisisk tillflyktsort.

Säsong: juli
Passar: Level 1, 2
Ålder: Från 18 år.

visa

Välj startdatum och boka din resa